domingo, julio 14, 2024

Oliva posa en marxa mesures de prevenció enfront del Covid-19

Oliva posa en marxa mesures de prevenció enfront del Covid-19

Davant l’actual situació de l’coronavirus, a Oliva s’ha organitzat una reunió d’urgència per prendre les mesures de prevenció necessàries. Dins de la Junta de Govern Local van estar presents tots els grups municipals i especialistes en matèria sanitària.

Entre els primers temes a discutir, es va analitzar els actes que es realitzaran en els propers dos mesos, els quals suposen una massificació de persones, i els criteris que es realitzaran i es donaran a conèixer el 16 de març.

Seguint les indicacions de la Generalitat Valenciana, també s’ha adoptat la decisió de tancar, fins a nou avís, la Llar de Jubilats i Pensionistes d’Oliva i el Centre Social de Sant Francesc (a excepció dels bars).

- Publicidad -

D’altra banda, s’ha acordat fer arribar a la població la informació que es generi sobre les diverses mesures preventives per evitar possibles contagis de l’Covidien-19.

Igualment, també s’ha reunit el Comitè de Seguretat i Salut Laboral, amb la presència de responsables polítiques i representants sindicals dels treballadors. En aquesta reunió s’han acordat diverses mesures de caràcter passant por als treballadors municipals. S’informarà aquest col·lectiu de l’material higiènic que han de fer ús i també de les mesures preventives oportunes.

També es va realitzar una reunió amb la Federació de Falles d’Oliva. En aquesta reunió, l’alcalde i la regidora de Festes van escoltar a l’col·lectiu faller i es van comprometre a ajudar-los en tot el que és possible, sobretot en el fet de facilitar algun lloc on les comissions falleres puguin dipositar els seus monuments fallers de forma temporal. L’alcalde, per la seva banda, ha signat aquest matí un decret sobre la suspensió de l’autorització de la celebració dels actes fallers de 2020 a la ciutat.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Llegan las fiestas patronales de l’Alqueria de la Comtessa:...

L’Alqueria de la Comtessa ya celebra en sus calles las fiestas patronales del municipio. Tras comenzar con...

La Colegiata de Gandia organiza 4 conciertos nocturnos este...

Cuatro conciertos nocturnos, más de mil velas con luz led y un escenario único. La Colegiata de...

El Concurso Internacional de Guitarra regresa a Gandia con...

La XVII edición del Festival de Guitarra Salvador García 'Panxa Verda' se celebrará del 1 al 9...