viernes, 29 septiembre, 2023

Oliva posa en marxa mesures de prevenció enfront del Covid-19

Davant l’actual situació de l’coronavirus, a Oliva s’ha organitzat una reunió d’urgència per prendre les mesures de prevenció necessàries. Dins de la Junta de Govern Local van estar presents tots els grups municipals i especialistes en matèria sanitària.

Entre els primers temes a discutir, es va analitzar els actes que es realitzaran en els propers dos mesos, els quals suposen una massificació de persones, i els criteris que es realitzaran i es donaran a conèixer el 16 de març.

Seguint les indicacions de la Generalitat Valenciana, també s’ha adoptat la decisió de tancar, fins a nou avís, la Llar de Jubilats i Pensionistes d’Oliva i el Centre Social de Sant Francesc (a excepció dels bars).

D’altra banda, s’ha acordat fer arribar a la població la informació que es generi sobre les diverses mesures preventives per evitar possibles contagis de l’Covidien-19.

Igualment, també s’ha reunit el Comitè de Seguretat i Salut Laboral, amb la presència de responsables polítiques i representants sindicals dels treballadors. En aquesta reunió s’han acordat diverses mesures de caràcter passant por als treballadors municipals. S’informarà aquest col·lectiu de l’material higiènic que han de fer ús i també de les mesures preventives oportunes.

També es va realitzar una reunió amb la Federació de Falles d’Oliva. En aquesta reunió, l’alcalde i la regidora de Festes van escoltar a l’col·lectiu faller i es van comprometre a ajudar-los en tot el que és possible, sobretot en el fet de facilitar algun lloc on les comissions falleres puguin dipositar els seus monuments fallers de forma temporal. L’alcalde, per la seva banda, ha signat aquest matí un decret sobre la suspensió de l’autorització de la celebració dels actes fallers de 2020 a la ciutat.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...