lunes, 2 octubre, 2023

Bellreguard facilita la connexió ciutadana durant la quarantena

L’Ajuntament de Bellreguard convida als veïns i veïnes a participar d’una experiència col·lectiva que ajude a fer més suportables aquests moments complicats que travessem com a conseqüència de l’epidèmia de coronavirus (Covid-19).

Es tracta de la campanya ‘Fem-nos companyia’, una iniciativa que promou la connexió veïnal online durant tot aquest temps que, com a conseqüència de les mesures adoptades amb el decret d’alarma aprovat dissabte pel Consell de Ministres, la ciutadania han de romandre tancats a casa.

«Compartir l’experiència pot ser una manera de superar-la col.lectivament, i d’enriquir-nos amb les aportacions dels nostres veïns i veïnes», segons explica el regidor de l’Àrea de Cultura Democràtica, Juanjo Giner, que ha explicat la mecànica i la motivació de la campanya, que es posa en marxa en les xarxes socials.

L’objectiu és que els bellreguardins i bellreguardines facen arribar imatges i vídeos des de le seues cases. Que conten com passen estos moments, que suggerisquen com emprar el temps, que llancen missatges d’ànim per superar-los…

Poden fer-ho per diverses vies:

  • Entrant en el canal de Facebook Participa Bellreguard, on hi ha un post específic de la campanya on, a més, s’arreplegaran també comentaris.
  • Des del facebook personal  de cada veí o veïna, etiquetant a ‘Participa Bellreguard’ en la publicació de la foto o vídeo.
  • Enviant les imatges i vídeos per Whastsapp al canal municipal obert en aquesta aplicació de missatgeria, en el número 609.153.581.

«Una vegada superem aquesta situació, tindrem un record d’aquesta experiència col·lectiva en moments tan complicats. Servirà d’homenatge a l’esforç de tota la ciutadania», explica Giner. És per això que, arribat eixe moment, es muntarà una exposició amb les imatges enviades pels veïns. A més, en la mostra hi haurà també una pantalla on es projectaran els videos remesos.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...