viernes, 29 septiembre, 2023

XV Carreres de Cavalls Memorial Inma Masquefa en la Platja d’Oliva

L’Associació Amics del cavall organitza les XV Carreres de Cavalls Memorial Inma Masquefa en la Platja d’Oliva el pròxim 8 de març. En aquesta edició hi haurà dos modalitats diferents: amb cadira de muntar i ‘a pèl’, i a més s’atorgarà diferents premis als guanyadors.

La modalitat ‘Amb cadira de muntar’ es dividirà en genets i amazones hasta 16 anys amb qualsevos raça de cavall (categoria A), els genets i amazones majors de 16 anys amb cruçats i altres races i per últim, la categoria PRE composta pels majors de 16 anys amb èquids de pura raça espanyola. Quant a la modalitat ‘A pèl’ es tractarà del sistema conegut com la joia. Tots ells deuran realitzar una distància de 220 metros en cada carrera o serie.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Navarro, ha felicitat l’Associació Amics del Cavall per l’organització tant professional que han realitzat en els últims anys i que engrandeix el nom d’Oliva dins de la programació hípica i social.

La zona sud del Club Nàutic (Platja de la Mitja Galta), concretament al carrer Alfons V El Magnànim tindrà lloc la Carrera de Cavalls i començarà a les 9.30 h amb el mesurament dels animals, la presentació de la documentació i l’entrega de dorsals. Seguidament a les 11 es realitzarà el sorteig de les sèries i a partir de les 11.30 començaran les eliminatòries de les diferents modalitats.

Les persones interessades deuran preinscriure’s abans del dissabte 7 de març al telèfon 616 323 045 o por e-mail [email protected] indicant el nom de la persona, de l’èquid, la quadra o la població, el telèfon o la modalitat. I el dia de la prova es presentarà la documentació en el recinte en horari de 9.30 a 11 h i s’abonaran 10 euros en concepte de fiança pel dorsal que es torne el dorsal i s’entregue el quilo o litre solidari en benefici a Creu Roja.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...