L’Associació Amics del cavall organitza les XV Carreres de Cavalls Memorial Inma Masquefa en la Platja d’Oliva el pròxim 8 de març. En aquesta edició hi haurà dos modalitats diferents: amb cadira de muntar i ‘a pèl’, i a més s’atorgarà diferents premis als guanyadors.

La modalitat ‘Amb cadira de muntar’ es dividirà en genets i amazones hasta 16 anys amb qualsevos raça de cavall (categoria A), els genets i amazones majors de 16 anys amb cruçats i altres races i per últim, la categoria PRE composta pels majors de 16 anys amb èquids de pura raça espanyola. Quant a la modalitat ‘A pèl’ es tractarà del sistema conegut com la joia. Tots ells deuran realitzar una distància de 220 metros en cada carrera o serie.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Navarro, ha felicitat l’Associació Amics del Cavall per l’organització tant professional que han realitzat en els últims anys i que engrandeix el nom d’Oliva dins de la programació hípica i social.

La zona sud del Club Nàutic (Platja de la Mitja Galta), concretament al carrer Alfons V El Magnànim tindrà lloc la Carrera de Cavalls i començarà a les 9.30 h amb el mesurament dels animals, la presentació de la documentació i l’entrega de dorsals. Seguidament a les 11 es realitzarà el sorteig de les sèries i a partir de les 11.30 començaran les eliminatòries de les diferents modalitats.

Les persones interessades deuran preinscriure’s abans del dissabte 7 de març al telèfon 616 323 045 o por e-mail manoloarnalb@gmail.com indicant el nom de la persona, de l’èquid, la quadra o la població, el telèfon o la modalitat. I el dia de la prova es presentarà la documentació en el recinte en horari de 9.30 a 11 h i s’abonaran 10 euros en concepte de fiança pel dorsal que es torne el dorsal i s’entregue el quilo o litre solidari en benefici a Creu Roja.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre