lunes, junio 24, 2024

XV Carreres de Cavalls Memorial Inma Masquefa en la Platja d’Oliva

XV Carreres de Cavalls Memorial Inma Masquefa en la Platja d’Oliva

L’Associació Amics del cavall organitza les XV Carreres de Cavalls Memorial Inma Masquefa en la Platja d’Oliva el pròxim 8 de març. En aquesta edició hi haurà dos modalitats diferents: amb cadira de muntar i ‘a pèl’, i a més s’atorgarà diferents premis als guanyadors.

La modalitat ‘Amb cadira de muntar’ es dividirà en genets i amazones hasta 16 anys amb qualsevos raça de cavall (categoria A), els genets i amazones majors de 16 anys amb cruçats i altres races i per últim, la categoria PRE composta pels majors de 16 anys amb èquids de pura raça espanyola. Quant a la modalitat ‘A pèl’ es tractarà del sistema conegut com la joia. Tots ells deuran realitzar una distància de 220 metros en cada carrera o serie.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Navarro, ha felicitat l’Associació Amics del Cavall per l’organització tant professional que han realitzat en els últims anys i que engrandeix el nom d’Oliva dins de la programació hípica i social.

- Publicidad -

La zona sud del Club Nàutic (Platja de la Mitja Galta), concretament al carrer Alfons V El Magnànim tindrà lloc la Carrera de Cavalls i començarà a les 9.30 h amb el mesurament dels animals, la presentació de la documentació i l’entrega de dorsals. Seguidament a les 11 es realitzarà el sorteig de les sèries i a partir de les 11.30 començaran les eliminatòries de les diferents modalitats.

Les persones interessades deuran preinscriure’s abans del dissabte 7 de març al telèfon 616 323 045 o por e-mail manoloarnalb@gmail.com indicant el nom de la persona, de l’èquid, la quadra o la població, el telèfon o la modalitat. I el dia de la prova es presentarà la documentació en el recinte en horari de 9.30 a 11 h i s’abonaran 10 euros en concepte de fiança pel dorsal que es torne el dorsal i s’entregue el quilo o litre solidari en benefici a Creu Roja.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La última obra de Escena Erasmus llega a Gandia

El proyecto teatral europeo Escena Erasmus de la Universitat de València, en el que colabora la Diputació...

Las actividades culturales y deportivas en el Real de...

Como cada semana, el Real de Gandia cuenta con una gran agenda de actividades culturales y deportivas...

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...