Oliva commemora el 250 Aniversari de Beethoven

0
Oliva commemora el 250 Aniversari de Beethoven

L’Any Beethoven constará de 8 concerts i tres audicions d’alumnes del centre, a més, de tota l’activitat docent que girarà al voltant de la figura d’aquest compositor alemà. La primera de les activitats està prevista per al próxim dijous, 20 de febrer. Tots els concerts i audicions són gratuïts.

2020 serà l’Any Beethoven en matèria musical a la ciutat d’Oliva. D’aquesta forma s’ha presentat al saló de plens de l’Ajuntament d’Oliva el programa d’actes que commemora aquesta efemèride i que naix amb l’objectiu de donar a conéixer al gran públic l’obra musical d’un dels millors compositors de música clàssica de tots els temps.

L’Any Beethoven sorgeix a iniciativa del Conservatori Professional de Música ‘Josep Climent’ ubicat a la nostra ciutat i inclou una sèrie de concerts i audicions oberts a tota la ciutadania que es desenvoluparan al llarg del present any dins de les seues instal·lacions educatives.

‘La majoria de concerts es realitzen al nostre conservatori però també hi ha un concert al Teatre Serrano el pròxim 8 de maig a les 20 h on actuarà l’orquestra del conservatori junt amb alumnes de piano’ assenyala el director del conservatori José Tomás Estornell.

‘Animar als ciutadans/es que vinguen a gaudir de la música amb aquesta magnífica iniciativa posada en marxa des del conservatori Josep Climent donat que el nivell dels concerts i de les audicions és espectacular’ explica la regidora d’Educació, Mª Josep Llorens.

D’altra banda, el regidor de Cultura i Música, Julio Llorca, ha assenyalat que  ‘és un plaer i un luxe tindre a Oliva aquest magnífic conservatori que ens dóna l’oportunitat de poder gaudir de conéixer la música de Beethoven a través d’aquesta iniciativa’.


DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí