viernes, 29 septiembre, 2023

Oliva destina 300.000 euros per alleujar els efectes del COVID-19

L’Ajuntament d’Oliva té clar que cal actuar i a més amb claritat per això ja ha elaborat un pla d’actuació per combatre la crisi del coronavirus una vegada passe l’emergència sanitària, el vessant social és el més important, perquè ningú es quede enrere.

L’ajuntament ha aprovat una modificació dels pressupostos, per destinar 300.000 euros en polítiques socials per alleujar els efectes de la crisi del coronavirus, sense minvar altres partides pressupostàries, ja que aquests diners aniran a càrrec del romanent de tresoreria que és de més de 7 milions d’euros.

Ajudes com la prestació econòmica individual d’emergència social, vals municipals de menjador, complementaris als de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport o el servei d’atenció domiciliària (SAD) que s’ha ampliat perquè cap persona necessitada es quede fora d’aquest.

Amb Creu Roja s’està col·laborant per facilitar recursos econòmics per tal que puga comprar aliments que després repartiran entre el més necessitats.

El departament de Benestar Social ha habilitat igualment un telèfon i un correu electrònic per a atendre aquelles persones que necessiten atenció psicològica per la situació de confinament o per la pèrdua d’una persona pròxima en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...