viernes, octubre 18, 2024

Torna el voluntariat mediambiental 2020 a Ròtova

Torna el voluntariat mediambiental 2020 a Ròtova

Ròtova organitza una nova edició del seu voluntariat mediambiental. Una iniciativa que té com a objectiu fomentar la implicació i l’estima per el medi ambient. Aquesta edició es realitzarà durant els mesos de juliol i agost per a garantir la seguretat de tots els visitants i habitants del municipi.

Els voluntaris han rebut una formació especialitzada amb indicacions per a poder realitzar les tasques i actuar amb prudéncia. Aquesta sessió l’ha impartit VAERSA, una empresa encarregada de formar voluntaris per als treballs forestals i la prevenció d’incendis. A més, els voluntaris són els encarregats de portar a terme una vigilància important, ja que alguns barrancs i indrets del terme són punts cecs per a la vigilància des del Mondúver.

Curs formatiu per als voluntaris impartit per VAERSA

Des de l’Ajuntament s’ha animat als voluntaris a difondre les bones pràctiques ambientals a les xarxes amb l’etiqueta #Ròtovatacasa. Ademés, han de parar atenció amb el maltractament de tot l’entorn natural.

- Publicidad -

Ròtova pretén així organitzar una iniciativa per a protegir tots els espais naturals que envolten el municipi, i aconseguir una ciutadania implicada amb el medi ambient i la millora de l’entorn.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

El Palau Ducal presenta el II Cicle de Conferències...

El Palau Ducal dels Borja obrirà les seves portes aquest mes de setembre per a una nova...

Ausiàs Parejo cierra el ciclo «A la Llum de...

El ciclo de conciertos “A la Llum de la Seu” llegará a su fin el sábado 31...

Miramar se prepara para la 33ª edición de la...

El 31 de agosto, la localidad de Miramar celebrará la XXXIII edición de la Volta a Peu,...