18 C
Gandia
/ 25 septiembre 2022

Torna el voluntariat mediambiental 2020 a Ròtova

Torna el voluntariat mediambiental 2020 a Ròtova

Ròtova organitza una nova edició del seu voluntariat mediambiental. Una iniciativa que té com a objectiu fomentar la implicació i l’estima per el medi ambient. Aquesta edició es realitzarà durant els mesos de juliol i agost per a garantir la seguretat de tots els visitants i habitants del municipi.

Els voluntaris han rebut una formació especialitzada amb indicacions per a poder realitzar les tasques i actuar amb prudéncia. Aquesta sessió l’ha impartit VAERSA, una empresa encarregada de formar voluntaris per als treballs forestals i la prevenció d’incendis. A més, els voluntaris són els encarregats de portar a terme una vigilància important, ja que alguns barrancs i indrets del terme són punts cecs per a la vigilància des del Mondúver.

Curs formatiu per als voluntaris impartit per VAERSA

Des de l’Ajuntament s’ha animat als voluntaris a difondre les bones pràctiques ambientals a les xarxes amb l’etiqueta #Ròtovatacasa. Ademés, han de parar atenció amb el maltractament de tot l’entorn natural.

Ròtova pretén així organitzar una iniciativa per a protegir tots els espais naturals que envolten el municipi, i aconseguir una ciutadania implicada amb el medi ambient i la millora de l’entorn.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS