sábado, mayo 25, 2024

Torna el voluntariat mediambiental 2020 a Ròtova

Torna el voluntariat mediambiental 2020 a Ròtova

Ròtova organitza una nova edició del seu voluntariat mediambiental. Una iniciativa que té com a objectiu fomentar la implicació i l’estima per el medi ambient. Aquesta edició es realitzarà durant els mesos de juliol i agost per a garantir la seguretat de tots els visitants i habitants del municipi.

Els voluntaris han rebut una formació especialitzada amb indicacions per a poder realitzar les tasques i actuar amb prudéncia. Aquesta sessió l’ha impartit VAERSA, una empresa encarregada de formar voluntaris per als treballs forestals i la prevenció d’incendis. A més, els voluntaris són els encarregats de portar a terme una vigilància important, ja que alguns barrancs i indrets del terme són punts cecs per a la vigilància des del Mondúver.

Curs formatiu per als voluntaris impartit per VAERSA

Des de l’Ajuntament s’ha animat als voluntaris a difondre les bones pràctiques ambientals a les xarxes amb l’etiqueta #Ròtovatacasa. Ademés, han de parar atenció amb el maltractament de tot l’entorn natural.

- Publicidad -

Ròtova pretén així organitzar una iniciativa per a protegir tots els espais naturals que envolten el municipi, i aconseguir una ciutadania implicada amb el medi ambient i la millora de l’entorn.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...