viernes, octubre 18, 2024

Gandia celebra el 3 de March amb poesia i cultura

Gandia celebra el 3 de March amb poesia i cultura

Arriba la cinquena edició del 3 de March a Gandia, amb una programació d’actes literaris per commemorar la figura d’Ausias March, un dels poetes més destacats de la nostra història. Enguany, l’Ajuntament de Gandia i Saforíssims Societat Literària conviden a tots els ciutadans a participar en aquesta celebració cultural, que comença el divendres 1 de març i es prolonga fins al diumenge 3.

La regidora de Cultura, Balbina Sendra, destaca la importància d’aquesta commemoració. «El 3 de March és una oportunitat per valorar el llegat cultural de la nostra ciutat i reivindicar el paper de Gandia com a capital cultural».

Les activitats començaran amb una conversa sobre traducció literària al Palau Ducal dels Borja el divendres 1 de març. El dissabte 2 de març, tindrà lloc la presentació del poemari «Els enyoooors», de Jun Komura, seguida d’un vermut-recital amb joves poetes. A la nit, es realitzarà el recital nocturn del 3 de March al Carrer Major de Gandia.

- Publicidad -

La celebració culminarà el diumenge 3 de març amb una ruta literària pel Camí de Cotalba, des de Marxuquera fins a Sant Jeroni de Cotalba, amb visita guiada al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba i dinar de cabasset al Pavelló Municipal de Ròtova. Cal confirmar assistència per correu electrònic a saforissims@gmail.com abans del 29 de febrer.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Les activitats de la Diputació per al 9 d’Octubre

La Diputació de València ha presentat la seua programació per a celebrar el 9 d’Octubre. La Diputació...

La Safor se une contra el Alzheimer en el...

El Centro Comercial La Vital, propiedad de MERLIN Properties, se convirtió en la mañana de ayer jueves,...

San Francisco de Borja tendrá un nuevo himno

La Colegiata de Gandia sigue con la programación especial debido a la visita de las Reliquias de...