sábado, mayo 18, 2024

Suspensió dels Moros i Cristians d’Oliva 2020

Suspensió dels Moros i Cristians d’Oliva 2020

La programació Festera serà per a l'any 2021 mantenint-se els càrrecs festers. Les filades Masers i Taifes repetiran càrrecs i l’Abanderat de la FMiC el mantindrà la Filà Taifes, com estableix el torn d’enguany.

La pandèmia de la Covid-19 manté al món paralitzat i la seua evolució esdevé imprevisible. Tot i que comencen a barallar-se possibles dades per a la fi del confinament, les autoritats competents afirmen que aquest serà escalonat, allargant-se durant un temps que, de moment, segons els experts, esdevé imprevisible.

  • La crisi sanitària que vivim s’entén que anirà estabilitzant-se progressivament, però amb possibles repunts, amb ones de contagi successives. Això comporta a que, segons les autoritats sanitàries, puga produir-se una normalització de l’activitat social però relativa.
  • L’economia ha patit un congelament que derivarà en una complicada situació per a les famílies. 

Davant aquesta incerta tessitura, ens vegem obligats a avançar possibles escenaris i adoptar decisions que, encara que no són les que ens agradarien en aquest primer curs de la Junta Directiva de la FMiCO, són les que de forma responsable i meditada considerem necessàries.

Així les coses, reunida la Junta Directiva de la FMiCO el 18 d’abril de 2020, consultada la Comissió de Presidents de les 11 Filades i els càrrecs Festers d’enguany, i comptant amb el suport de l’Excm. Ajuntament d’Oliva, s’ha decidit:

  • Suspendre les Festes de Moros i Cristians d’Oliva 2020 i, per tant, totes les activitats festeres d’aquest exercici.
  • Passar la programació Festera a 2021 mantenint-se els càrrecs festers. Les filades Masers i Taifes repetiran càrrecs i l’Abanderat de la FMiC el mantindrà la Filà Taifes, com estableix el torn d’enguany.
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...

Ganadores Fira del Cremaet Xeraco 2024:

La Fira del Cremaet i Esmorçar de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con una...

III Fiescrem de Xeraco: la programación

La Fira del Esmorçar i el Cremaet de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con...