21.1 C
Gandia
/ 25 septiembre 2022

Ròtova convoca una acció de voluntariat al riu Vernissa

Ròtova convoca una acció de voluntariat al riu Vernissa

Ròtova inicia una activitat de voluntariat per al diumenge 15 de març: netejar un tram del riu Vernissa, que passa pel municipi. Les persones voluntàries eixiran des de la plaça Major, a les 9.00h.

Les persones interessades a participar-hi hauran d’escriure un correu electrònic a l’adreça cultura@rotova.es i facilitar el nom, cognoms, DNI i un correu electrònic de contacte. 

Des de la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic s’ha destacat des d’un primer moment la importància de mantenir els espais verds del municipi el més protegits i nets possible. Per aconseguir-ho, Ròtova participa dintre de la iniciativa de SEO/BirdLife i Ecoembes anomenada Libera. 

La eina del municipi consisteix a realitzar una netejar del riu Vernissa, recollir totes les deixalles que els voluntaris i voluntàries troben i reciclar-les en els cubs corresponents. Els participants rebran el material necessari per poder dur a terme l’activitat. Cal dur roba i calcer còmodes, a més d’esmorzar i aigua.

Projecte Libera

Libera és una iniciativa impulsada per l’organització SEO/BirdLife que compta amb la col·laboració de l’organització dedicada a la recuperació d’envasos a Espanya, Ecoembes. L’objectiu d’aquest projecte és conscienciar i mobilitzar la ciutadania en pràctiques que servisquen per mantenir lliure de deixalles els espais naturals i augmentar el nivell de biodiversitat. El projecte gira entorn a tres punts principals: coneixement, prevenció i participació.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS