lunes, 2 octubre, 2023

Villalonga aprova els pressupostos municipals per a 2020

Esta vesprada de dilluns 16 de desembre l’ajuntament de Vilallonga ha convocat un ple extraordinari per a portar a votació el seu pressupost per a l’any 2020.

Aquest pressupost incorpora una subvenció per a l’Associació de Comerciants per a afavorir el comerç i el desenvolupament econòmic local. Incorpora la figura de l’Agent de Desenvolupament Local per a millorar la gestió i els recursos municipals. També atén la sensibilitat social d’aquelles persones, veïns i col·lectius que ens reclamen accions per al benestar animal, aspecte totalment abandonat en el passat, pressupostant una partida inicial de 6.000 per a l’oportú conveni amb la Protectora d’Animals.

Aquest pressupost marca l’inici d’un canvi polític i social a Villalonga, que sense arribar a satisfer els projectes, constitueix un important pas en la bona direcció.

«Considerem que en els pocs mesos que aquest govern municipal tripartit aquesta treballant pel conjunt dels veïns i veïnes de Vilallonga, ja es poden veure diferències de gestió importants respecte dels pressupostos anteriors. Déiem en la nit del 31 de juliol del 2018, data de l’aprovació de l’últim pressupost municipal, plagat d’errors i amb xifres que desquadraven per tots els costats, que el millor d’aqueix pressupost era la data. Confiem en la sensatesa i el bon criteri dels veïns de Vilallonga, i estàvem segures que l’any vinent tindríem un Alcalde assenyat i honrat capaç d’aprovar un pressupost coherent i assenyat dins de l’any en curs, com a marca la llei», comenten des del govern municipal.

Aquest Pressupost ha sigut aprovat finalment amb els vots a favor de l’actual equip de Govern ( Compromesos per Vilallonga, Fer Poble i PP) i cinc vots en contra del PSOE.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...