viernes, 29 septiembre, 2023

Oliva renovarà els vehicles municipals amb el superàvit municipal

La Regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament d’Oliva ha confirmat que s’han iniciat les gestions per tal de realitzar una modificació de crèdits que servirà per a destinar diners del superàvit municipal en la renovació del parc mòbil de la ciutat.

La regidora d’Hisenda, Ana Morell, ha agraït la proposta presentada ahir mateix pel sindicat UGT en aquest mateix sentit “i també al govern central per posar en funcionament el Pla d’Impuls de la Indústria de l’Automoció, que farà possible que a Oliva puguem renovar els vehicles municipals.”

Des del Departament d’Hisenda també s’han iniciat els contactes amb els tècnics dels departaments involucrats per tal que facen arribar quines són les necessitats en matèria de vehicles. “Pot ser també un bon moment per tal d’adequar la nostra flota municipal a vehicles ecològics, o d’emissions zero, i respectuosos amb el medi ambient”.

En l’actualitat, l’Ajuntament d’Oliva disposa d’un parc mòbil molt antic, amb vehicles que, en determinats casos, superen els 30 anys d’antiguitat, com ara els de la Brigada d’Obres i Serveis o els vehicles de la Policia Local, que requerisquen una renovació urgent. En l’any 2019, les despeses per reparació de tots aquestos vehicles van ser superiors als 80.000 euros.

Davant d’aquesta situació, i amb el nou pla anunciat pel govern central, Oliva habilitarà l’ús parcial del seu superàvit per a l’adquisició de nous vehicles eficients. “Cal recordar que la liquidació del Pressupost de 2019 va ser de 7 milions en positiu. Es tracta de diners que són del poble i que des de l’Ajuntament d’Oliva volem destinar i invertir-los en ell i en millorar els serveis a la nostra ciutadania” assenyalava la regidora d’Hisenda i vicealcaldessa, Ana Morell.

Cal recordar que, a conseqüència de la covid-19, ja s’ha realitzat una altra modificació de crèdits per destinar 300.000 euros del superàvit municipal en matèria d’ajudes d’urgència destinades a Serveis Socials.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...