La Universitat Estacional arriba a Oliva amb «Educació, Convivència i Ciutadania»

0
La Universitat Estacional arriba a Oliva amb «Educació, Convivència i Ciutadania»

El Centre Polivalent d’Oliva acollirà la primera edició de la Universitat Estacional amb el tema «Educació, Convivència i Ciutadania». La activitat tindrà lloc el 25 de novembre, amb accés lliure a tot el públic i amb entrada gratuïta.

Aquesta iniciativa comptarà amb sessions d’anàlisi de les relacions entre l’educació, convivència i ciutadania, posant en relleu la importància del camp educatiu en l’oferta de pràctiques i oportunitats. La regidora de eduacació, Maria Josep Llorens ha assegurat que «la jornada pretén aportar informacions i estímuls per al treball pedagògic de les comunitats educatives, i altres instàncies d’actuació de la política socioeducativa municipal».

Les universitats estacionals, promogudes per la Universitat de València, pretenen organitzar 20 edicions, intentant arribar a totes les comarques del territori. L’objectiu d’aquest programa no és altre que promoure el debat al voltant d’un tema vinculat a cada territori. Tot aixp tenint en compte la particularitat, història i cultura del municipi, coordinat sempre per un especialista en la matèria.

Les jornades són totalment gratuïtes. Com a novetat, i per a garantir la seguretat de tots els assistents, l’aforament serà llimitat. Per a que tot el públic que vulga assistir no es quede sense entrada, l’activitat també és retransmetrà de manera telemàtica. En qualsevol dels casos, serà necessari registrar-se a la web.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí