Amb motiu del dia de Tots Sants, Ròtova ha programat un seguit d’actes al voltant dels monstres tradicionals valencians per a públic familiar. Totes les activitats tenen places limitades i cal inscripció prèvia a cultura@rotova.es o 678 621 592.

Així, el dimecres 27 octubre tindrà lloc el taller d’animació lectora “El meu diccionari de monstres”, a les 18 hores, al Centre Social, per a públic infantil. El taller farà un recorregut pels animals fantàstics que han sigut creats al llarg de la història a partir de la imaginació i la invenció de l’home, la classificació i organització a partir de diccionaris i bestiaris i la manera en què aquests conviuen hui en dia al nostre imaginari. Eixe serà el punt de partida perquè els participants dissenyen i imaginen els seus propis éssers fantàstics, exòtics i únics.

El dissabte, 31 d’octubre, tindrà lloc el contacontes “Pors i històries dels monstres valencians” a les 11.30 hores a la Plaça Major, dirigit a públic familiar. L’organització convida els xiquets i les xiquetes a vindre disfressats i disfressades i fer-se una foto al fotoreclam. En acabar l’activitat els i les participants rebran una bossa de caramels. 

“Entenent la siutació actual, des de l’Ajuntament fem una crida a la responsabilitat, evitar les aglomeracions innecessàries i descontrolades que poden derivar de la recollida de caramels pel poble, i en canvi convida a participar de forma ordenada i segura a les activitats programades.”

Divendres, 6 de novembre, tindrà lloc el teatre-contacontes “On estan els monstres?” a les 18 hores, a la Plaça Major, per a públic familiar. Abans, a Maria li feien por els monstres. Un dia, la seua mare li va contar un conte molt especial… Ara Maria ha d’endinsar-se en el món de la por, la tristesa i la ràbia per tal de véncer la bruixa roïna i trobar els monstres perduts. Us convidem a gaudir d’un viatge ple d’aventures i màgia, amb la participació del públic i els espantacriatures valencians! Contacontes, màgia, titelles i animació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre