Daimús compra 200 test del Coronavirus per als seus veïns

0
Daimús compra 200 test del Coronavirus per als seus veïns

L’Ajuntament de Daimús ha comprat 200 test per a detectar possibles casos de coronavirus en la localitat.

El govern local ha adquirit dos centenars de PCR, “una prova d’elevada fiabilitat”, com ha indicat l’alcalde de Daimús, Javier Planes. L’edil, del Partit Popular, ha explicat que l’executiu “es va posar a treballar des de les primeres setmanes per a adquirir aquestes proves”.

Ara ja es disposa dels 200 PCR en la població i els metges de Daimús són els que determinen qui s’ha de fer la prova, a qui presente símptomes o la necessite per algun motiu justificat.

“Tot s’ha fet seguint les recomanacions del Centre de Salut de Daimús i Salut Pública de Gandia”, ha precisat l’alcalde.

Resultats ràpids

“Els sanitaris són els qui realitzen la prova i l’envien al laboratori. El resultat està entre 24 i 48 hores”, ha matisat Plans. Els serveis mèdics de Daimús envien la mostra al laboratori, al qual li hem comprat els test i és ell l’encarregat d’analitzar-los i determinar l’estat del pacient.

“Així en menys de 48 hores tenim el resultat”, ha agregat. El cost d’aquesta iniciativa és de 10.000 euros. Daimús, a més, té reservats altres 800 test per si foren necessaris.

Seguretat per la ciutadania

“El poder fer les proves de la Covid-19 als nostres veïns i veïnes és fonamental per a poder combatre l’epidèmia i donar seguretat a la ciutadania».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí