23.1 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

Nova campanya de prevenció del càncer de mama a Tavernes

Nova campanya de prevenció del càncer de mama a Tavernes

El 19 d’octubre és el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama i amb aquest motiu l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat una campanya d’informació i prevenció a les portes del consistori.

El dilluns 19 es repartiran fullets informatius i professionals del Centre de Salut on explicaran com previndre la malaltia a través de l’autoexploració i les revisions mèdiques.

L’Ajuntament valler també s’ha adherit a la campanya solidària «Recicla vidre per elles». Es tracta d’una inicitiva impulsada per Ecovidrio i que té com a objectiu reciclar vidre per a cuidar el medi ambient i contribuir a la prevenció del càncer de mama. D’aquesta forma, s’han instal·lat dos contenidors de vidre de color rosa al Passeig Colón. Tots els vidres es convertiran en una donació econòmica a la Fundació Sandra Ibarra.

Mònica Palomares, regidora de Sanitat i Media Ambient ha destacat «la necessitat de
dur a terme estes accions per a sensibilitzar a la població sobre la importància de l’autoexploració continuada i el seguiment mèdic, especialment en dones adultes. Si durant este mes reciclem als contenidors rosa cuidarem el medi ambient i aportarem el nostre gra de sorra a la lluita diària contra el càncer de mama”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS