“Fica el masclisme dins la bústia” és el nou projecte de la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes. Aquesta iniciativa vol conscienciar als joves en matèria de prevenció i sensibilització en favor de la igualtat. S’han instal·lat diverses bústies a l’IES la Valldigna, IES Jaume II i l’edifici Braç Treballador per a recollir, de manera anònima, les inquietuds, dubtes o preocupacions dels joves.

Les bústies seran obertes amb regularitat per coordinadors d’Igualtat de cada centre i treballaran amb tècnics d’Igualtat de l’Ajuntament per resoldre els dubtes registrats i poder donar solució a totes les qüestions de l’alumnat.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha destacat que “les bústies complementen els
programes educatius de conscienciació IRENE i Noves Masculinitats, que estrenem enguany. A més, estem formant el professorat dels dos instituts en prevenció i detecció, a banda de dotar-los d’eines de conscienciació contra el masclisme. Com a municipi membre des de l’inici de la Xarxa de Municipis contra la Violència de Gènere, som partidaris d’incorporar nous tallers i valorar el treball en tots els camps per a erradicar les desigualtats”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre