21.1 C
Gandia
/ 25 septiembre 2022

Bústies morades és el nou projecte de Tavernes en matèria d’igualtat

Bústies morades és el nou projecte de Tavernes en matèria d’igualtat

«Fica el masclisme dins la bústia» és el nou projecte de la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes. Aquesta iniciativa vol conscienciar als joves en matèria de prevenció i sensibilització en favor de la igualtat. S’han instal·lat diverses bústies a l’IES la Valldigna, IES Jaume II i l’edifici Braç Treballador per a recollir, de manera anònima, les inquietuds, dubtes o preocupacions dels joves.

Les bústies seran obertes amb regularitat per coordinadors d’Igualtat de cada centre i treballaran amb tècnics d’Igualtat de l’Ajuntament per resoldre els dubtes registrats i poder donar solució a totes les qüestions de l’alumnat.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha destacat que «les bústies complementen els
programes educatius de conscienciació IRENE i Noves Masculinitats, que estrenem enguany. A més, estem formant el professorat dels dos instituts en prevenció i detecció, a banda de dotar-los d’eines de conscienciació contra el masclisme. Com a municipi membre des de l’inici de la Xarxa de Municipis contra la Violència de Gènere, som partidaris d’incorporar nous tallers i valorar el treball en tots els camps per a erradicar les desigualtats».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS