10.2 C
Gandia
/ 20 enero 2022

El CEIP Sant Miquel de Tavernes finalitza les obres de millora

El CEIP Sant Miquel de Tavernes finalitza les obres de millora

L’alumnat de l’escola taller ‘Millorem l’entorn de Tavernes II’ ha començat els treballs de manteniment, adequació i millora del CEIP Sant Miquel mitjançant reformes d’obra i pintura.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat de la directora del col·legi, Dolors Sancho, ha visitat l’estat dels treballs i s’ha interessat per la formació de l’alumnat del taller d’ocupació. El seu director, David Escrihuela, la professora de pintura Maria Ángeles Muñoz, i el professor d’obra, Javier Prades, també han estat presents en la visita per a explicar les futures actuacions que duran a terme els alumnes del taller en el centre educatiu.

Entre elles, es troba la reforma i reconstrucció de murs interiors i exteriors, la pintura de zona de jocs infantil, les façanes exteriors i interiors dels aularis, i també les portes de pas, dels serveis i dels armaris. Les actuacions futures comprenen també l’eliminació de la bancada interior del pati, millores en el menjador, així com la pintura de banquets, tanques i el sòl per a renovar els jocs que es troben pintats a terra.

Sergi González ha volgut agrair a l’alumnat i als professors del taller d’ocupació “l’esforç realitzat per a millorar els centres educatius de Tavernes, perquè molts alumnes i professors es veuen beneficiats d’este treball”.

Els treballs de millora en els centres educatius públics del municipi són l’eix principal del projecte ‘Millorem l’entorn de Tavernes II’, amb l’objectiu d’incrementar el benestar dels xiquets i xiquetes en el seu dia a dia.

Les actuacions de millora al CEIP Sant Miquel i al CEIP Divina Aurora, es completaran amb l’adequació i manteniment del CEIP Magraner i el CEIP Alfàndec per part de l’alumnat del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes II’.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS