viernes, mayo 24, 2024

Els comerciants d’Oliva gaudixen de 6 tallers gratuïts de formació digital

Els comerciants d’Oliva gaudixen de 6 tallers gratuïts de formació digital

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, delegada en la regidora Yolanda Balaguer, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, activa una sèrie de tallers gratuïts de formació digital per a comerciants i es podran beneficiar més de 300 comerços.

L’objectiu d’aquests tallers formatius és dotar de ferramentes i estratègies digitals als comerciants minoristes d’Oliva per tal de readaptar el comerç local a les noves necessitats sorgides de la crisi sanitària de la COVID-19 mitjançant la seua digitalització.

Es realitzaran 6 tallers en línia distribuïts en 2 tallers setmanals durant tres setmanes. S’impartiran els dimarts i dijous, començant el primer taller el pròxim dimarts 26. La convocatòria es realitzarà a través d’un formulari en línia que estarà publicat a la web de l’Ajuntament d’Oliva i a les xarxes socials de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO.

- Publicidad -

A banda, l’Ajuntament està treballant en un aparador virtual del xicotet comerç d’Oliva, on els comerços podran promocionar gratuïtament els seus productes i els ciutadans podran buscar tota mena d’informació i notícies sobre els comerços locals. La finalitat d’aquest aparador és ajudar als comerciants d’Oliva a recarregar, reconnectar i reviure el seu comerç.

“Ara més que mai és necessari donar suport als nostres comerciants, ja que s’han vist molt afectats davant d’aquesta crisi sanitària que estem vivint, hem de valorar l’esforç que fan cada dia per oferir-nos els millors productes de proximitat, i recordar que ells sempre estan al nostre costat quan els necessitem. És molt important que tots els ciutadans d’Oliva siguem conscients de la importància que té comprar al xicotet comerç, perquè reactivar el comerç local és reactivar l’economia d’Oliva” assenyala la regidora de Comerç Yolanda Balaguer.

Per la seua part, Rosa Llopis, presidenta de l’associació de comerciants d’Oliva ACCO, ha mencionat “la necessitat de que els comerciants d’Oliva compten amb ferramentes digitals que els permeta oferir un millor servei als seus clients. Un servei ràpid, major informació dels nostres productes i una atenció personalitzada via telemàtica son els pilars fonamentals del comerç del futur.”

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...