S’organitza el primer taller florar d’ornamentació nadalenca a Oliva

0
S’organitza el primer taller florar d’ornamentació nadalenca a Oliva

El primer Taller Floral d’Ornamentació Nadalenca es celebrarà a Oliva els pròxims 14 i 15 de desembre. Gràcies a la col·laboració de les floristes i les regidories de Festes i Comerç, el Centre Polivalent acollirà aquesta activitat gratuïta però que tindrà un aforament limitat a 20 persones en cada sessió.

Totes les persones que participen en aquest taller aprendran a confeccionar decoració nadalenca amb flors i es podran emportar, de forma gratuïta, la seua confecció de decoració floral. Els materials necessaris per a fer el taller els proporcionarà l’Ajuntament d’Oliva amb col·laboració de les floristeries del municipi.

La regidora de Comerç, Yolanda Balaguer ha afirmat: «En aquesta època difícil, des de l’administració pública hem de promoure activitats socials i culturals que impliquen als sectors econòmics més afectats per la pandèmia de la covid-19. És el cas de les floristeries que han vist minvada la seua activitat econòmica i quan els vam proposar aquesta iniciativa, van accedir ràpidament».

Per a garantir la seguretat de tots els assistents i tindre una tasa de contagi zero, l’activitat es realitzarà de manera individual i serà obligatori l’ús de mascareta i mantindre la distància de seguretat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí