sábado, mayo 18, 2024

Doble Taller de rap i concert de Tesa a Bellreguard

Doble Taller de rap i concert de Tesa a Bellreguard

Els participants en l’activitat crearan el seu propi rap, de temàtica igualitària, i tindran ocasió d’interpretar-lo en directe junt a la cantant valenciana en el concert de commemoració dels 25 anys de l’IES Joan Fuster el 3 d’abril.

Els joves de Bellreguard tindran l’oportunitat d’endinsar-se en el món del rap i fer-ho en valencià gràcies a un taller amb doble sessió que oferirà a la Llar Juvenil la coneguda rapera valenciana Tesa. Serà els dies 13 i 27 de març a l’Espai Participa (Escoles Velles) i els interessats es poden inscriure ja en la Llar Juvenil.

No és aquesta, no obstant, la única activitat programada que uneix Tesa amb Bellreguard en el curt termini. El proper 3 d’abril, la rapera oferirà un concert amb el qual l’IES Joan Fuster celebrarà el seu 25è aniversari.

Segons explica el regidor responsable de l’Àrea de Cultura Democràtica, Juanjo Giner, precisament l’alumnat havia triat Tesa entre les principals opcions de concert per commemorar el quart de segle d’història de l’institut. I l’Ajuntament ha ajudat a fer-ho possible. En col·laboració amb l’IES Joan Fuster, “treballem col·lectivament els valors feministes des de la cultura i la participació de la joventut”, ha ressaltat.

- Publicidad -

“Aquesta col·laboració amb Tesa és un desig complit per al nostre alumnat”, atés que “l’admiren molt, tant per la seua música com per les lletres compromeses amb la igualtat i la cultura pròpia”, explica la directora de l’institut, Lorena Fluixà. Per això, afegeix, “serà un honor per a nosaltres comptar amb ella també en la celebració del 25 aniversari del centre” i “volem agrair la seua implicació a tots els organismes que ho han fet possible”.

El del dia 13 no serà un concert més de Tesa, sinó que servirà també per a culminar l’activitat del taller del mes de març. En les seues dues sessions, l’alumnat s’ensenyarà la tècnica del rap i acabarà enregistrant en una mena de videoclip un tema d’elaboració pròpia. Una peça que els mateixos alumnes del taller tindran el privilegi d’interpretar junt a Tesa, dalt de l’escenari, el dia del concert.

A més, la cançó, explica Juanjo Giner, “tractarà el tema de la igualtat de gènere i el feminisme”, en sintonia amb les lletres de Tesa i amb les polítiques dutes a terme en col·laboració entre l’Ajuntament de Bellreguard i l’IES Joan Fuster per tal de combatre el masclisme.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...