23.1 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

80.000 € de subvenció a Oliva per les inversiones del comerç a la pandèmia

80.000 € de subvenció a Oliva per les inversiones del comerç a la pandèmia

L’Ajuntament d’Oliva ha rebut una subvenció de 80.519,02 € per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Aquesta injecció de diners es realitza per a cobrir totes les despeses realitzades al comerç d’Oliva com a conseqüència de la covid-19.

Les mesures dutes a terme per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum han estat compreses des de la prevenció i higiene per a comerciants i consumidors, així com la posada en marxa de materials i infraestructures per a l’obertura del mercat dels divendres.

Yolanda Balaguer, regidora encarregada d’aquesta àrea, ha afirmat que «des del primer moment hem treballat per salvar el nostre comerç i hem mobilitzat tots els recursos que teníem a la nostra disposició. Ens complau moltíssim que la Generalitat haja reconegut l’esforç amb aquesta subvenció, i seguirem treballant per mantindre actiu el nostre teixit comercial, que és l’ànima de la nostra ciutat».

De entre totes les actuacions, cal destacar la creació de l’aparador digital del comerç local, i la campanya de xecs per a fomentar el consum local.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS