sábado, mayo 25, 2024

Les proves d’accés a la universitat seran la segona setmana de juliol

Les proves d’accés a la universitat seran la segona setmana de juliol

Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) d’enguany tindran lloc els dies 7, 8 i 9 de juliol. També ha fixat els dies 8, 9 i 10 de setembre per a dur a terme la segona convocatòria.

Així ho ha concretat la Comissió Gestora dels Processos d’Accés i Preinscripció en les Universitats Públiques del Sistema Universitari Valencià.

La directora general d’Universitats, Pilar Ezpeleta, ha assenyalat que tant la realització d’aquests importants exàmens com el seu contingut “s’ajustarà a la situació excepcional amb totes les garanties”.

Les notes de les PAU es faran públiques el 17 de juliol i el termini de revisió de les proves es realitzarà els dies 18, 20 i 21 del mateix mes.

- Publicidad -

Les notes definitives de la selectivitat es faran públiques el 24 de juliol. La preinscripció universitària s’obrirà l’1 de juliol i la seua resolució es publicarà el 28 de juliol.

Segona convocatòria

En el cas de la segona convocatòria, tindrà lloc al setembre. Les notes de les PAU es faran públiques el 16 de setembre. La revisió es durà a terme els dies 17, 18 i 21.

Les notes definitives es donaran a conéixer el 22 de setembre. La preinscripció en els centres universitaris es podrà formalitzar entre el 14 i 21 de setembre.

Quant a les proves per a majors de 25 i de 45 anys, les dates establides per a la realització dels exàmens són el 4 i 11 de juliol i el 24 de juliol per a les notes definitives.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...