martes, junio 18, 2024

Miramar inicia la temporada estival amb totes les mesures de seguretat

Miramar inicia la temporada estival amb totes les mesures de seguretat

La platja de Miramar ha iniciat la temporada estival amb tots els serveis renovats després del temporal Glòria i amb totes les mesures de seguretat i higiene aplicades.

Miramar ha elaborat un Pla de Contingència per a garantir la seguretat dels banyistes, tant dels veïns i veïnes del municipi com de la gent que el visita. Entre les mesures que s’han començat a aplicar a partir del 13 de juny està la prohibició de deixar a primera hora del matí el para-sol i les hamaques sense usuaris i utilitzades per reservar l’espai.

Durant la primera setmana s’informarà els usuaris que seguisquen esta pràctica, però “aquest estiu és retiraran tots els para-sols i cadires que estiguen reservant lloc sense estar ocupades, una pràctica molt poc solidària”, recalca l’alcaldessa de Miramar, Pilar Pieró.

A més, este estiu la platja compta amb passarel·les úniques d’entrada o eixida a l’arena per evitar la massificació de gent als accessos. El Pla de Contingència també contempla la restricció de l’ús dels rentapeus i la reducció de les papereres, seguint les indicacions sanitàries.

- Publicidad -

A partir d’aquest dissabte 13 de juny ha començat el servei de salvament i socorrisme de la Creu Roja instal·lat al Centre Cívic de la Platja de Miramar on també estaran durant tot l’estiu les dependències de la Policia Local i a partir de l’1 de juliol la Guàrdia Civil.

Des del dissabte 13 de juny està oberta també l’Oficina de Turisme juntament amb els Informadors Turístics que aquest estiu reforçaran les tasques d’informació sobre les mesures de seguretat de la COVID-19.

A més, el dilluns 22 de juny comença el mercat a la platja de Miramar. Aquest estiu tindrà una nova ubicació a l’avinguda de Miramar per assegurar el compliment de les normatives davant la COVID-19. El mercat compta amb un aforament de 70 persones, accessos d’entrada i eixida diferenciats i la separació de dos metres entre parades.

La platja de Miramar, entre les quatre platges més segures d’Espanya

La Federació Europea d’Educació Ambiental ha tornat a concedir en 2020 la Bandera Blava a la platja de Miramar. A més, aquest any ha tornat a rebre la Distinció Temàtica de Socorrisme i Primers Auxilis, obtinguda en 2006, i que acompanya a la candidatura de la Bandera Blava. El Camí de la Séquia Mare manté la seua qualificació de Sender Blau i l’Escola Marina de Miramar també mante la seua Bandera Blava com a Centre d’Educació Ambiental.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...

Escoleta de verano Miramar 2024: del 24 de junio...

Un año más el Ayuntamiento de Miramar pone al servicio de la ciudadanía la Escoleta de Verano....

Más de 50 invitados y 25 actividades en el...

Gandia celebrará, los días 25 y 26 de mayo, el Festival Cortoons Gandia Frikidays. Se trata del primer...