miércoles, abril 24, 2024

Top 3

en portada

Comencen les Rutes Turístiques entre Comarques 2020

- Publicidad -

Arranca una nova edició de les Rutes Turístiques Entre Comarques de l’1 de febrer al 13 de juny de 2020.

Es tracta d’un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Safor, amb un total de 48 municipis participants i un total de 54 rutes.

Mitjançant aquest programa es donarà a conéixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.

Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tradicions, entre l’interior i la costa…

Per a aquesta edició, la venda d’entrades serà anticipada mitjançant la venda on line en Servientradas.com i inclou les visites de matí i vesprada.

2 rutes al dia + gastronomia + detall de benvinguda = 5 € per persona (més depeses de gestió 0,50 euros).

Totes les rutes comencen a les 10:30 h i a les 16:30 h des de l’Ajuntament de cada població, segons programa establit. Cal dur calçat adequat per a caminar.

Els trasllat fins al municipi que organitza la ruta anirà a càrrec de cada participant. Enguany participen 14 municipis de la comarca de la Safor (Alfauir, Almoines, Beniarjó, Barx, la Font d’en Carròs, Guardamar de la Safor, Ròtova, Oliva, Potries, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Villalonga, Xeraco i Xeresa) i no es descarta que en pròximes edicions s’incremente el nombre de municipis participants i rutes.

Cartel Ruta entre Comarcas 2020 la Safor.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

ACTUALIDAD