Ròtova commemora el 9 d’octubre amb un reconeixement a la gent gran

0
Ròtova commemora el 9 d’octubre amb un reconeixement a la gent gran

L’Ajuntament de Ròtova commemora, un any més, el día del 9 d’octubre. Aquest any, degut a la situació que vivim per la pandèmia de la covid-19, a Ròtova faran un reconeixement a la gent gran.

Al llarg de tots aquestos anys, el municipi organitzaba un passacarrer el 9 d’octubre, on les persones majors rebien la mocadorà. Aquest any, per a que tots continuen amb la mateixa il·lusió, l’Ajuntament entregarà el dolç típic en l’Obrador de Salva dijous i divendres d’aquesta setmana. A més a més des del consistori animen a tot el veinat a comprar la mocadorà per regalar-lo a tots aquells que més estimen i donar suport al comerç local.

Aquest any la música també recorrerà els carrers el matí del 9 d’octubre, però amb condicions diferents. S’evitarà la concentració de gent, ja que ho faran de manera senzilla amb dolçaina i tabal.

El dissabte, 10 d’octubre a les 11:30 hores, la plaça Major acollirà l’obra de teatre «En Jaume I, com era? No me’n recorde» de la companyia Xana Teatre. Un obra per a tota la familia però que caldrà reservar plaça al correu cultura@rotova.es o al telèfon 678 62 15 92.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí