lunes, 2 octubre, 2023

S’ajorna el Rodafam Art a l’estiu 2021 en la platja de Bellreguard

La pandemia de la COVID-19 ha fet que s’anul·len molts esdeveniments de cultura. L’ Ajuntament de Bellreguard va tinde que suspendre en el confinament els espectacles programats a la Casa de Cultura (abril, maig y juny), i ara la primera edició de Rodafam Arts.

Juanjo Giner, regidor de Cultura explica que «amb il·lusió i amb una ullada cap el futur, mirem de contidre i articular, composar i consolidar una programació cultural».

«Tenim que estar al costat del ciutadà, i això, en el cas de la cultura, és poder oferir-li una oferta cultural, que en allò referent a les arts escèniques s’ha de traduir en una oferta crítica, alternativa, excel·lent i que commoga», va assegurar Àlex Ruiz.

La alternativa trobada per a la programació de …A l’era va ser estar amb els creadors i les companyies i resprogramar todos el espectacles suspesos.

En quant a la primera edició de Rodafam Arts, s’ha decidir posposar-ho per al proper estiu 2021. S’ ha plegat al acord de que un festival de dos mesos de durada a la platja de Bellreguard en aquesta situació era inviable.

Aquest espectacle anava a contar amb la visita de companyies com la Finestra Nou Circ, Dessous Du Barbra, A tempo Circ, Colectiu Frenètic, Pablo Menu, La burbuja, Jimena Cavalletti, Arritmados, Lucas Ruiz, Jacinto Sifón, Los abajo firmantes… Els espectadors anaven a poder disfrutar d’acrobàcies, roda cyr, malabar, clown, aeris…

Nos obstant això, el proper diumenge 2 d’agost Rodafam Arts estarà en la zona Niza de la platja a partir de les 20 hores. Mostraran un poquet de lo que anaven a poder disfrutar aquest estiu i tindrà que esperar al següent.

Aquesta peça corre a càrrec de la companyia valenciana Arrtirmados, amb el títol Reparte amor. Aquesta empresa té premis com el de millor número de clown del festival Bagatxe (Betxí, 2016), el premi del pública del Festival Internacional de Circ de Tarifa (2015), o el premi al millor espectacle de Valladolid Propone (2012).

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...