lunes, junio 24, 2024

S’ajorna el Rodafam Art a l’estiu 2021 en la platja de Bellreguard

S’ajorna el Rodafam Art a l’estiu 2021 en la platja de Bellreguard

La pandemia de la COVID-19 ha fet que s’anul·len molts esdeveniments de cultura. L’ Ajuntament de Bellreguard va tinde que suspendre en el confinament els espectacles programats a la Casa de Cultura (abril, maig y juny), i ara la primera edició de Rodafam Arts.

Juanjo Giner, regidor de Cultura explica que «amb il·lusió i amb una ullada cap el futur, mirem de contidre i articular, composar i consolidar una programació cultural».

«Tenim que estar al costat del ciutadà, i això, en el cas de la cultura, és poder oferir-li una oferta cultural, que en allò referent a les arts escèniques s’ha de traduir en una oferta crítica, alternativa, excel·lent i que commoga», va assegurar Àlex Ruiz.

- Publicidad -

La alternativa trobada per a la programació de …A l’era va ser estar amb els creadors i les companyies i resprogramar todos el espectacles suspesos.

En quant a la primera edició de Rodafam Arts, s’ha decidir posposar-ho per al proper estiu 2021. S’ ha plegat al acord de que un festival de dos mesos de durada a la platja de Bellreguard en aquesta situació era inviable.

Aquest espectacle anava a contar amb la visita de companyies com la Finestra Nou Circ, Dessous Du Barbra, A tempo Circ, Colectiu Frenètic, Pablo Menu, La burbuja, Jimena Cavalletti, Arritmados, Lucas Ruiz, Jacinto Sifón, Los abajo firmantes… Els espectadors anaven a poder disfrutar d’acrobàcies, roda cyr, malabar, clown, aeris…

Nos obstant això, el proper diumenge 2 d’agost Rodafam Arts estarà en la zona Niza de la platja a partir de les 20 hores. Mostraran un poquet de lo que anaven a poder disfrutar aquest estiu i tindrà que esperar al següent.

Aquesta peça corre a càrrec de la companyia valenciana Arrtirmados, amb el títol Reparte amor. Aquesta empresa té premis com el de millor número de clown del festival Bagatxe (Betxí, 2016), el premi del pública del Festival Internacional de Circ de Tarifa (2015), o el premi al millor espectacle de Valladolid Propone (2012).

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La piscina de Ròtova abre del 3 de junio...

La piscina municipal de Ròtova ya está abierta para disfrutar del verano. Los vecinos y vecinas del...

Los mejores 10 casinos en línea en español: guía...

En un espacio tan complejo como el del juego en internet, sabemos que elegir la opción correcta...

La última obra de Escena Erasmus llega a Gandia

El proyecto teatral europeo Escena Erasmus de la Universitat de València, en el que colabora la Diputació...