sábado, mayo 25, 2024

S’inicia la reurbanització de la zona nord de la platja de Tavernes

S’inicia la reurbanització de la zona nord de la platja de Tavernes

Els treballs de reurbanització de la zona nord de la platja de Tavernes comencen amb la finalitat d’eixamplar les voreres, adequar el mobiliari urbà i millorar l’accessibilitat delas passos de vianants i accesos a la zona.

Les obres de la platja estan previstes per a realitzar en diferents fases. Les obres del primer tram (carrer Blasco Ibáñez, Joanot Martorell, Pintor Segrelles, Pintor Ribera i Pintor Abril) comenáran després del pon d’octubre. Totes les actuacions tenen un termini d’execució de sis mesos. Els talls de carrer es realitzaran de manera progressiva, adequant-se a l’avanç de les obres.

Esta reurbanització està dins del projecte de instal·lació del col·lector i la construcció del vial perimetral. Tracta d’evitar possibles inundacions i descongestionar el trànsit de vehicles en la zona. La inversió de l’Ajuntament de Tavernes per a realitzar este projecte suma els 3 milions i mig d’euros.

- Publicidad -
Planol reurbanització zona nord de la platja de Tavernes

Sergi Gonzàlez, alcalde de Tavernes, ha assegurat que «la millora de la zona nord de la platja era una de les actuacions prioritàries per a aquest Ajuntament, ja que, per una banda, es millorarà la pavimentció i les voreres per tal d’afavorir l’accessibilitat i, d’una altra, es descongestionarà el trànsit gràcies al vial perimetral».

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...