23.1 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

Guardamar inaugura la primera residència de gats de la Safor

Guardamar inaugura la primera residència de gats de la Safor

Amb aquest espai s’inicia un Pla de Gestió Integral de Colònies de felins amb la finalitat de controlar i evitar en la mesura del possible la indiscriminada proliferació de colònies a Guardamar de la Safor i el conseqüents problemes problemes  reproductius directes i la brutícia pels carrers de Guardamar de la Safor.

La gestió de l’espai serà realitzada per l’Associació Local “Gatets de Guardamar” amb la que pròximament l’Ajuntament de Guardamar de la Safor formalitzarà un conveni de col·laboració per al bon ús de les instal·lacions i potenciació de l’adopció dels felins.

En paraules de l’Alcaldessa de Guardamar de la Safor, Anabel Ferrer.

“Estem davant d’un projecte pioner a la Comarca de la Safor per a gestionar la proliferació indiscriminada de colònies de felins, el projecte té dues finalitats una controlar la de gestionar de forma correcta la població de felins i l’altra potenciar l’adopció dels mateixos per particulars. Tot este projecte ve acompanyat amb una campanya de neteja de terrenys abandonats amb la finalitat d’una gestió ordenada del nostre Terme Municipal i eradicar qualsevol focus de plagues, colònies indiscriminades etc.”

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS