11.7 C
Gandia
/ 17 enero 2022

Una subvenció ajuda a recuperar el Cine Cervantes de Ròtova

Una subvenció ajuda a recuperar el Cine Cervantes de Ròtova

El Cine Cervantes de Ròtova torna al municipi gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana de 500.000 €. L’ajuda va destinada a la rehabilitació dels edificis i l’adequació de l’entorn, i està inmersa en el pla «Conviure» de la Direcció General de Qualitat Rehabilitació i Eficiència Energètica, de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.

Amb l’ajuda, l’Ajuntament tracta de rehabilitar per complet el cine Cervantes, que compta amb uns 450 metres cuadrats, per utilitzar-lo com a equipament cultural. En este espai es duran a terme actuaciones teatrals, actes, projeccions i concerts.

L’alcalde de Ròtova, Jordi Puig, ha afirmat que «el cine Cervantes és un espai emblemàtic, molt estimat i necessari per al municipi. La seua rehabilitació ajudarà a dinamitzar la vida cultural i social del municipi».

Des de fa més de 10 anys, va haver de tancar les portes pel deteriorament i actualment el poble no compta amb una sala d’actes per a poder realitzar concerts, teatres, etc.  

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS