viernes, julio 19, 2024

Les platges del sud busquen solucions conjuntes a la regressió de l’arena

Les platges del sud busquen solucions conjuntes a la regressió de l’arena

Els veïns i veïnes de les platges del sud de la Comunitat Valenciana mostren el seua incertidumbre de la regressió de l’arena.

S’ha celebrat una reunió en Miramar on s’ha acordat actuar de forma conjunta i demanar solucions als organismes competents. En aquesta sessió han estat presents els alcaldes de Piles, David Morant, l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, Àlex Ruiz de Bellreguard, Javier Planes de Daimús, i dos representants de la plataforma veïnal Salvem les platges del sud.

Açò no es d’ara, ja que alguns municipes, com és el cas de Miramar, ja fa anys que traballen per obtenir solucions. La reivindicació s’accentua a causa del temporal Glòria.

- Publicidad -

«L’Ajuntament de Miramar fa anys que està darrere d’una solució que pare la regressió de la nostra platja, un espai natural que amb els anys, i diferents problemàtiques, tan degudes a la mà de l’home, com els temporals i el canvi climàtic, està desapareixent», va manifestar Pilar Peiró.

«Amb aquesta reunió es fa patent la unió de tots els pobles per fer front a un problema de tots i totes i la necessitat que tenim urgent de tenir una solució real que fa anys que estem buscant», va concluir l’alcaldessa de Miramar.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Ivace+i invierte dos millones de euros para mejorar las...

Ivace+i ha anunciado una inversión de dos millones de euros para mejorar las instalaciones y servicios de...

Pantalla gigante en el Real de Gandia para ver...

El ayuntamiento del Real de Gandia pondrá a disposición de todos sus vecinos y vecinas una pantalla...

Gandia acoge el Pirata Beach Fest del 10 al...

La 6ª edición del Pirata Beach Festival de Gandia tendrá lugar del 10 al 13 de julio...