viernes, mayo 24, 2024

Oliva llança una campanya de rebaixes i 3.000€ en premis

Oliva llança una campanya de rebaixes i 3.000€ en premis

L’Associació de Comerciants d’Oliva juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva han organitzat a partir del pròxim dilluns, 29 de juny, la campanya de rebaixes d’estiu que premiarà les compres en els comerços associats amb 3.000 €ur-ACCOs repartits en 30 premis de 100 €ur-ACCOs fins al 31 de juliol.

Ja està tot preparat en els comerços associats a ACCO per a donar el tret d’eixida a les rebaixes d’estiu, dilluns que ve,29 de juny, fins al 31 de juliol. Una campanya en la qual l’associació té posades totes les seues esperances per a reactivar les vendes, tan necessàries després de l’aturada del comerç a causa del coronavirus.

«Són molts els esforços que s’estan realitzant per part de la Regidoria de Comerç, tant per als comerciants, amb la formació digital per a impulsar i formar a totes les persones que vulguen adherir-se, com per a la ciutadania, amb la campanya d’incentivació del consum local, i estem segurs que amb la col·laboració d’ACCO i amb la teua ajuda ho aconseguirem #ComptemAmbTu #ContamosContigo”, apuntava Yolanda Balaguer, regidora de comerç.

- Publicidad -

Rosa Llopis, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva, comenta: «És més necessari que mai que els nostres veïns facen costat al comerç local amb les seues compres, perquè molts comerços depenen d’això per a continuar oberts la pròxima temporada. L’associació juntament amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva està fent una gran faena i esforç per a ajudar els comerços i negocis a superar aquesta fase. I aquesta campanya està al nivell de la campanya de Nadal i esperem que atraga la clientela a les nostres botigues i negocis».

El públic podrà trobar productes d’aquesta temporada a preus insuperables de sectors com ara moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguets, llar, mobles, decoració, electrònica i electrodomèstics, floristeries, joieries, perfumeria, manualitats, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica i disseny gràfic, ferreteria, reformes en la llar, productes per a mascotes i molts més negocis associats que se sumen a aquesta campanya per a premiar a la seua clientela.

Les persones que compren, i emplenen paperetes del sorteig, en els comerços associats a ACCO, participaran en el sorteig que se celebrarà el dissabte 1 d’agost.

L’associació recomana consultar els sectors i comerços associats a ACCO en la seua pàgina web.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Feria y fiestas Oliva 2024: la programación

La Feria y Fiestas de Oliva 2024, que tendrá lugar del 14 al 23 de junio, contará...

El Palau Ducal celebra el Día del Museo con...

El Palau Ducal dels Borja celebrará el Día Internacional del Museo, el 18 de mayo, con actividades...

El XVIII Rally Ciutat de Gandia se disputará el...

Los próximos días 10 y 11 de mayo de 2024 se celebrará la “XVIII edición del Rally...