11.7 C
Gandia
/ 17 enero 2022

Els proveïdors d’Oliva cobren abans dels 30 dies marcats per llei

Els proveïdors d’Oliva cobren abans dels 30 dies marcats per llei

Les xifres de pagament de l’Ajuntament d’Oliva corresponents al tercer trimestre de l’any s’han pagat, una vegada més, en temps rècord. La vicealcaldessa i regidora d’Hisenda, Ana Morell, ha assegurat que en aquest període s’han pagat factures valorades en 2.150.000 €.

Totes les xicotetes i mitjanes empreses que facturen al consistori ja han cobrat els seus serveis. En concret, en aquest tercer trimestre, el període mitjà de pagament s’ha reduït a 11,80 dies. Es tracta d’una xifra molt inferior als 30 dies que marca la llei.

Morell ha assenyalat que «des d’Hisenda apostàrem per reduir els períodes de pagament a empreses i autònoms amb que treballa l’ajuntament. En començar l’actual situació de la covid-19 ja vam aprovar una sèrie de mesures per a reduir aquests períodes, ja que érem conscients de la situació delicada que travessaven els proveïdors».

Tots els períodes de pagament deuen de publicar-se per complir amb l’aplicació del principi de tranaparència. Oliva ret comptes, de forma trimestral, al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS