Les xifres de pagament de l’Ajuntament d’Oliva corresponents al tercer trimestre de l’any s’han pagat, una vegada més, en temps rècord. La vicealcaldessa i regidora d’Hisenda, Ana Morell, ha assegurat que en aquest període s’han pagat factures valorades en 2.150.000 €.

Totes les xicotetes i mitjanes empreses que facturen al consistori ja han cobrat els seus serveis. En concret, en aquest tercer trimestre, el període mitjà de pagament s’ha reduït a 11,80 dies. Es tracta d’una xifra molt inferior als 30 dies que marca la llei.

Morell ha assenyalat que «des d’Hisenda apostàrem per reduir els períodes de pagament a empreses i autònoms amb que treballa l’ajuntament. En començar l’actual situació de la covid-19 ja vam aprovar una sèrie de mesures per a reduir aquests períodes, ja que érem conscients de la situació delicada que travessaven els proveïdors».

Tots els períodes de pagament deuen de publicar-se per complir amb l’aplicació del principi de tranaparència. Oliva ret comptes, de forma trimestral, al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre