domingo, julio 14, 2024

L’esport i la gastronomia els reclams turístics utilitzats per Oliva en Fitur 2024

L’esport i la gastronomia els reclams turístics utilitzats per Oliva en Fitur 2024

La Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) va començar el 24 de gener amb forta presència de l’oferta turística d’Oliva. Al migdia va tindre lloc la presentació de la marxa ciclo-turista Total Energies Gran Fons Alberto Contador, que celebrarà la seua XIV edició en el mes de setembre amb seu a Oliva Nova.

Amb un recorregut de 146’43 km i 2538 m de desnivell acumulat, la marxa Alberto Contador està plenament consolidada, amb més de 2000 participants inscrits en la darrera edició arribats de diversos països d’Europa i Amèrica Llatina. El recorregut compta amb atractius, com són: els alts de Coll de Rates, Sa Creueta i la Vall d’Ebo, els principals ports de la jornada.

L’eixida i l’arribada de la marxa serà a Oliva Nova. Els corredors tindran un recorregut per la Marina Alta, la Marina Baixa i el Comtat. Però tal com va destacar el mateix Alberto Contador, «en aquest cas el que importa no és arribar el primer. Estem en una marxa cicloturista i el que volem és disfrutar del trajecte, de l’entorn, del paisatge i dels amics, en un dia excepcional i una festa per a tots, ciclistes i visitants».

- Publicidad -

A la presentació han participat: el mateix Alberto Contador, a més d’una altra llegenda del ciclisme professional espanyol, Perico Delgado, l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Pastor, el regidor d’Esports, Joan Mascarell, el director d’Oliva Nova Beach & Golf Resort, Luis Borho, el president de Total Energies, Javier Sáenz, i el CEO i Fundador de ‘312 bike & tours’, empresa organitzadora de la Gran Fons, Xisco Lliteras.

L’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Pastor, va explicar que Oliva «ha estat seu del Gran Fons Alberto Contador des de 2016 i que l’Ajuntament continuarà treballant perquè Oliva puga seguir acollint proves esportives de primer nivell que puguen atraure turistes i visitants a la nostra ciutat».

Joan Mascarell per la seua banda, va destacar el valor esportiu de la prova, sobretot per la presència d’Alberto Contador: «Estem molt contents de poder acollir aquesta marxa referent a nivell nacional, amb grans figures i un entorn immillorable, que segur que faran que la prova siga tot un èxit tant de participants com de públic en general».

Luis Borho, director d’Oliva Nova Beach & Golf Resort, va parlar de la importància de desestacionalitzar el turisme i de la seua col·laboració amb events esportius de gran nivell per tal d’aconseguir-ho. El dijous 25 de gener, a les 14.:20 hores, el pavelló 9 acollirà la presentació de la Copa de España Wingfoil 2024 i la Final del Circuit Nacional -Spain Wingfoil 2024, que tindrà lloc a Oliva en el mes de juny. A les 17:00 hores, el pavelló 4 serà l’escenari de la presentació, per part del ressort Oliva Nova, d’una ponència que tractarà la gestió i comercialització dels ‘training camps’.

El divendres 26, a les 11:00 hores, el pavelló 9 acollirà el ‘Showcooking’ de l’Associació Gastronòmica i Cultural ‘Amics de les coques d’Oliva’, que estarà a càrrec del reconegut cuiner Pepe Cotaina.

El dissabte serà el dia gran d’Oliva amb diverses presentacions, des de les 10:00 hores del matí i que inclourà des d’una desfilada de Moros i Cristians, fins a una taula redona sobre esports nàutics o les instal·lacions d’Oliva o el calendari d’events esportius que acollirà la ciutat durant aquest 2024.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Llegan las fiestas patronales de l’Alqueria de la Comtessa:...

L’Alqueria de la Comtessa ya celebra en sus calles las fiestas patronales del municipio. Tras comenzar con...

La Colegiata de Gandia organiza 4 conciertos nocturnos este...

Cuatro conciertos nocturnos, más de mil velas con luz led y un escenario único. La Colegiata de...

El Concurso Internacional de Guitarra regresa a Gandia con...

La XVII edición del Festival de Guitarra Salvador García 'Panxa Verda' se celebrará del 1 al 9...