26.1 C
Gandia
/ 16 mayo 2022

«Un paraigua de vida per a la gent gran» el nou projecte intergeneracional de Tavernes

«Un paraigua de vida per a la gent gran» el nou projecte intergeneracional de Tavernes

El programa «Un paraigua de vida per a la gent gran» de Tavernes continua en marxa amb un conjunt d’activitats dirigides per a persones majors de 60 anys del municipi. Amb aquesta iniciativa es tracta de que la gent gran tinga un envelliment actiu de forma segura i es familiaritzen amb les noves tecnologies.

Degut a la pandèmia, les activitats s’han degut de portar a una plataforma digital. Gràcies a la col·laboració de l’alumnat del Cilce Formatiu d’Informàtica de l’IES Jaume II el Just. s’ha pogut crear un espai web amb tots els tallers, activitats o sessions que s’han de realitzar.

Imatge: Ajuntament de Tavernes

A més, cada alumne d’aquest cicle ha «apadrinat» una de les persones majors que participen a les activitats per acompanyar-la durant el procés d’aprenentatge en l’ús d’aquesta web.

Noèlia Alberloa, regidora de Serveis Socials de Tavernes de la Valldigna, ha valorat positivament «la participació de l’alumnat de l’IES Jaume II el Just en el projecte, perquè alhora que aprenen de forma pràctica també transmeten el seu coneixement a les persones majors per tal que s’endinsen amb èxit en el món de les noves tecnologies i puguen participar en este engrescador projecte per a mantindre el cos actiu i socialitzar de forma segura. Es tracta d’un projecte engrescador i intergeneracional, on el jovent i la gent gran treballen conjuntament».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS