20.7 C
Gandia
/ 16 mayo 2022

«Un paraigua de vida per a la gent gran», el nou programa de l’Ajuntament de Tavernes

«Un paraigua de vida per a la gent gran», el nou programa de l’Ajuntament de Tavernes

«Un paraigua per a la gent gran», és el nou porgrama que ha creat l’Ajuntament de Tavernes per fer activitats dirigides a les persones majors del municipi. La inicitiva naix amb el obtejctiu de fomentar un estil de vida saludable, pal·liar els efectes de la pandèmia i fomentar un envelliment actiu.

En aquest programa, tots els inscrits començaran amb una adaptació a les noves tecnolgies. Aquest curs es realitzarà durant el mes d’octubre i s’ampliarà l’oferta dins al mes de novembre.

Altra fase del programa serà la col·laboració amb la Creu Roja de Tavernes, que oferirà un acompanyament social i telefònic per poder combatre els problemes de soledat. A més, es realitzarà un taller d’autoestima, seguiment de la salut i millora de la qualitat de vida.

La companyia Teatre Raval serà l’encarregada de treballar amb ells l’expressió artística amb textos, activitats de memorització, monòlegs i improvisació. També es faran activitats físiques per millorar la capaictat motora i els reflexes dels participants.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha assegurat que «este programa engloba una sèrie d’activitats dirigides de diferents àmbits que ajudaran als nostres majors a millorar el seu dia a dia. Per a l’Ajuntament és una satisfacció treballar per la gent gran, perquè una societat que cuida els seus majors és una societat sana“. Per la seua part, la regidora Noe Alberola ha destacat que “es tracta d’un projecte il·lusionant, transversal, engrescador, i sobretot, pensat per aquells que tant ens han donat i tant mereixen rebre en este context».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS