23.1 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

La programació del Nadal de Miramar s’adapta a la covid-19

La programació del Nadal de Miramar s’adapta a la covid-19

La situació provocada per la pandèmia del Coronavirus ha fet que tota la ciutadania s’adapte a la conseguda com «nova normalitat». Des de la ixida del confinament a l’estiu fins als pròxims Nadals que seran un tant diferents.

L’Ajuntament de Miramar ha organitzat i planificat les activitats d’aquest Nadal 2020, adaptant-se a la nova situació però sense perdre la il·lusió i la màgia d’aquestes dates. Tots els miramarins podran gaudir de les següents activitats:

  • Divendres 11 de desembre. Contacontes pel Medi Ambient i encesa de l’arbre de Nadal amb Xocolatada i dolços, a les 17 i 18 hores respectivament a la Plaça Major.
  • Divendres 18 de desembre. Contacontes i entrega de premis Targetes de Nadal a la Biblioteca Municipal, a les 18 hores.
  • Dissabte 19 de desembre. Visita i entrega de cartes al Pare Noel a l’Auditori Municipal, de 11 a 13 hores i de 17:30 a 20 hores.
  • Diumenge 20 de desembre. Ball Jerusalema a la Plaça de la Música a les 12 hores i concert de Nadal a càrrec de la Unió Musical Milamarina a l’Auditori Municipal, a les 19 hores.
  • Dijous 24 de desembre. Recorregut del Pare Noel pels carrers del municipi a les 18 hores.
  • Diumenge 27 de desembre. Espectacle «Magic Circus» a la Plaça de la Música a les 12 hores.

Cal recordar que, degut a la situació d’alerta sanitària, l’auditori tan sols pot tindre una ocupació del 30 %. Per aquest motiu serà necessari reservar l’entrada al concert previament, fins al 14 de desembre.

Per a que ningú es quede sense poder verue’l, serà retransmes en directe a Comarcal Televisió.

En quant al recorregut del Pare Noel, l’Ajuntament de Miramar recomana a tots els xiquets i xiquetes del poble, verue’l des del balcó de les cases per tal d’evitar aglomeracions i contagis.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS