Durant el matí del dilluns 19 d’octubre, les professionals del Centre de Salut del municipi han donat informació i consells a la població sobre com previndre esta malaltia a través de l’autoexploració i han remarcat la importància de les revisions mèdiques periòdiques per a poder detectar-la a temps.

La Regidoria de Sanitat, en col·laboració amb el Centre de Salut de Tavernes, ha realitzat una campanya d’informació i conscienciació a l’ajuntament sobre l’autoexploració mamària per tal de previndre esta malaltia entre les dones.

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Tavernes de la Valldigna també ha estat present en la campanya de prevenció, que ha tingut una gran participació.

La Fundació Integra Valldigna ha visitat també el punt d’informació, on han escoltat atentament les indicacions de les professionals del Centre de Salut i han pogut resoldre inquietuds sobre el càncer de mama.

A més, la façana principal del consistori s’ha tenyit de rosa durant tot el dia com a mostra de suport a totes les dones que lluiten contra esta malaltia.

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, ha volgut agrair “la col·laboració de les grans professionals del Centre de Salut i de l’AECC en esta campanya de prevenció i conscienciació tan necessària per a incidir en l’autoexploració i poder avançar-se així a la malaltia. Hui participem en els actes del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, però tots els dies estem al costat de les dones lluitadores”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre