El Real de Gandia insonoritzarà les aules en l’Escola de Música amb els pressupostos participatius

0
El Real de Gandia insonoritzarà les aules en l’Escola de Música amb els pressupostos participatius

Dijous 24 d’octubre l’Ajuntament del Real de Gandia va fer públic el resultat del procés de pressupostos participatius obert el passat mes de setembre. En esta quarta edició es van presentar fins a 6 propostes.

«Estem molt contents perquè aquest procés participatiu i transparent està consolidat, encara que ens haguera agradat que la participació haguera sigut més alta. Per això i com a novetat, el proper any les votacions es podran fer també de forma telemàtica, per a facilitar la tasca i incrementar la participació. És important que la gent s’involucre en decisions com aquestes que afecten a tota la ciutadania», ha declarat el regidor de Participació Ciutadana de la localitat Vicent Signes.

Finalment el veïnat ha escollit insonoritzar aules en l’Escola de Música i adquirir una fotocopiadora per a la mateixa. La primera proposta ha estat la més valorada entre les 6 disponibles amb 303 punts i la segona, amb 235 punts.

Com en aquestes dues actuacions no s’invertiran els 20.000 euros pressupostats, es podran realitzar algunes de les altres propostes, seguint l’ordre de preferència del resultat de les votacions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí