lunes, 2 octubre, 2023

Creu Roja Gandia i Oliva reben el premi innovació a projectes de les seues localitats

El passat 15 de febrer, Xàtiva va acollir la jornada de treball de presidents locals de Creu Roja de la Comunitat Valenciana on es van lliurar els Premis Innovació en els Equips Locals PIEL.

La jornada va estar presidida pel president Autonòmic Rafael Gandia i els presidents de les tres províncies Francisco Galvañ Alacant, Omayra Serrano Castelló, i Juan Jose Collado València.

La assemblea local de Gandia està d’enhorabona després d’aconseguir que el projecte en terra de tots haja estat distingit com a projecte innovador per l’atenció a les persones en extrema vulnerabilitat. El treball presentat per Creu Roja Gandia “En terra de tots” treballa en pro de aconseguir l‘ODS 8 treball decent i creixement sostenible dugen a termini les aliances entre l’administració publica, empresa STV Gestion i Creu Roja

L’objectiu principal és la dotació d’eines necessàries per a la inserció laboral en nom de l’autonomia d’aquestes persones. Això és possible gràcies a les aliances amb els recursos públics de l’entorn com ara l’Ajuntament de Gandia i l’empresa que a data actual gestiona els serveis de mantenint de les zones verdes de la localitat STV Gestió posant en marxa aquesta capacitació i formació.

La assemblea local d’Oliva també està d’enhorabona després d’aconseguir que el projecte “hi ha que cridar al 112” haja estat distingit com a projecte innovador en la categoria d’emergències per l’atenció a les persones mes vulnerables. El treball presentat per Creu Roja Oliva “En terra de tots” treballa en pro de aconseguir l’ODS 11 Ciutats i comunitats sostenibles.

El projecte d’Oliva sorgeix com a resposta a la nova realitat social en el qual ens situem. L’augment de l’envelliment de la població i la poca conciliació laboral-familiar donen lloc a nous models de criança, on són els avis i àvies els qui es fan càrrec dels menors. Des de Creu Roja Oliva s’ha treballat amb aquests menors i les seues cuidadores-cuidadors per a treballar la intervenció en emergències domèstiques.

En la composició del jurat per a resoldre els premis PIEL han participat membres de Creu Roja Comunitat Valenciana i cinc empreses col·laboradores que han escollit els projectes desenvolupats a les assemblees:

  • Oliva, Categoria: Emergències
  • Villar de l’Arquebisbe, Categoria: Inclusió Social
  • Alacant, Categoria: Medi Ambient i Salut
  • Alzira, Categoria: Educació
  • Gandia, Categoria: Ocupació
  • San Mateu, Categoria: Voluntariat i Desenvolupament Local
  • Alacant, Categoria: Diplomàcia Humanitària i Promoció dels ODS

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...