martes, julio 23, 2024

Creu Roja Gandia i Oliva reben el premi innovació a projectes de les seues localitats

Creu Roja Gandia i Oliva reben el premi innovació a projectes de les seues localitats

El passat 15 de febrer, Xàtiva va acollir la jornada de treball de presidents locals de Creu Roja de la Comunitat Valenciana on es van lliurar els Premis Innovació en els Equips Locals PIEL.

La jornada va estar presidida pel president Autonòmic Rafael Gandia i els presidents de les tres províncies Francisco Galvañ Alacant, Omayra Serrano Castelló, i Juan Jose Collado València.

La assemblea local de Gandia està d’enhorabona després d’aconseguir que el projecte en terra de tots haja estat distingit com a projecte innovador per l’atenció a les persones en extrema vulnerabilitat. El treball presentat per Creu Roja Gandia “En terra de tots” treballa en pro de aconseguir l‘ODS 8 treball decent i creixement sostenible dugen a termini les aliances entre l’administració publica, empresa STV Gestion i Creu Roja

- Publicidad -

L’objectiu principal és la dotació d’eines necessàries per a la inserció laboral en nom de l’autonomia d’aquestes persones. Això és possible gràcies a les aliances amb els recursos públics de l’entorn com ara l’Ajuntament de Gandia i l’empresa que a data actual gestiona els serveis de mantenint de les zones verdes de la localitat STV Gestió posant en marxa aquesta capacitació i formació.

La assemblea local d’Oliva també està d’enhorabona després d’aconseguir que el projecte “hi ha que cridar al 112” haja estat distingit com a projecte innovador en la categoria d’emergències per l’atenció a les persones mes vulnerables. El treball presentat per Creu Roja Oliva “En terra de tots” treballa en pro de aconseguir l’ODS 11 Ciutats i comunitats sostenibles.

El projecte d’Oliva sorgeix com a resposta a la nova realitat social en el qual ens situem. L’augment de l’envelliment de la població i la poca conciliació laboral-familiar donen lloc a nous models de criança, on són els avis i àvies els qui es fan càrrec dels menors. Des de Creu Roja Oliva s’ha treballat amb aquests menors i les seues cuidadores-cuidadors per a treballar la intervenció en emergències domèstiques.

En la composició del jurat per a resoldre els premis PIEL han participat membres de Creu Roja Comunitat Valenciana i cinc empreses col·laboradores que han escollit els projectes desenvolupats a les assemblees:

  • Oliva, Categoria: Emergències
  • Villar de l’Arquebisbe, Categoria: Inclusió Social
  • Alacant, Categoria: Medi Ambient i Salut
  • Alzira, Categoria: Educació
  • Gandia, Categoria: Ocupació
  • San Mateu, Categoria: Voluntariat i Desenvolupament Local
  • Alacant, Categoria: Diplomàcia Humanitària i Promoció dels ODS
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

El Mercat de la Terra de Barx celebra la...

El evento gastronómico del verano que han organizado el Ayuntamiento de Barx, Comunitat Valenciana, Valencia Turisme y...

La Policía Nacional desmantela dos puntos de venta de...

La Policía Nacional ha llevado a cabo dos operaciones importantes contra el tráfico de drogas en las...

Ivace+i invierte dos millones de euros para mejorar las...

Ivace+i ha anunciado una inversión de dos millones de euros para mejorar las instalaciones y servicios de...