11.7 C
Gandia
/ 17 enero 2022

Els porrats de la Safor es celebren d’una forma segura

Els porrats de la Safor es celebren d’una forma segura

La ruta dels porrats torna als municipis de la Safor amb activitats per gaudir del Porrat de la forma més segura. 

La ruta de Porrats 2022 inclou un total de set municipis de la comarca de la Safor. Concretament, en gener es celebrarà a Oliva (15,16 i 17), Benirredrà (21,22 i 23) i a La Font d’en Carròs (28, 29 i 30); en febrer en Potries (4, 5 i 6) i en Ròtova (25,26 i 27); en juliol i agost en Tavernes de la Valldigna (13 de juliol i 10 d’agost); i en setembre en l’Alqueria de la Comtessa (10 i 11).

La Mancomunitat de Municipis de la Safor ha convocat la sisena edició del Concurs de Fotografia “Sempre és Porrat”. Aquest concurs va destinat tant a fotògrafs professionals com a aficionats i hi poden participar sense límit d’edat i presentar una fotografia per municipi.

Segons l’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenia, «aquest esdeveniment aconsegueix atraure a milers de visitants tant de la Safor com d’altres comarques veïnes. És imprescindible per a reactivar l’economia local, atraure el turisme i fomentar la cultura entre pobles. Això sí, sempre seguint el protocol que s’ha dissenyat que garanteix les mesures marcades per les autoritats, amb l’objectiu que tots i totes puga’m gaudir de les nostres tradicions”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS