lunes, junio 24, 2024

El pont que connecta Oliva i Piles per la costa ara més a prop

El pont que connecta Oliva i Piles per la costa ara més a prop

En la reunió es va confirmar als representants municipals que la Diputació de València finançarà aquest projecte. En concret, la construcció del vial que unirà l’avinguda dels Llauradors d’Oliva i amb Piles per la costa i també les obres del pont sobre el Barranc de Palmera-Beniteixir que separa aquestes dues localitats.

La vicealcaldessa, Ana Morell i el regidor de Planejament Urbanístic, Miguel Monzonís, es van reunir amb el diputat de Carreteres, Rafael García, i el director de carreteres de la Diputació de València, Javier Piedra, per tal de tractar el projecte de connexió per la costa entre la platja d’Oliva i la de Piles. Reunió “molt positiva perquè estem inclosos dins d’un pla provincial que farà possible l’execució d’aquest important projecte vertebrador per a les nostres platges” explicava Ana Morell.

Aquestes actuacions tan importants per Oliva que facilitaran la mobilitat per totes les platges sud de la comarca i l’accés també a la nostra ciutat s’han incorporat dins del Programa de Camins d’Interés Territorial de la Diputació de València. Aquest programa és una nova línia oberta per l’ens provincial que compta amb un pressupost d’1 milió d’euros per 2020. a hores d’ara, formen part d’aquest programa un total de 20 projectes de diverses localitats de la província de València entre els quals es troba aquesta que afecta Oliva.

- Publicidad -

En dita reunió d’ahir es va informar que el projecte de les obres estarà redactat al llarg de 2021 i que l’adjudicació i inici de les actuacions està prevista entre 2022 i 2023.

Des de l’Ajuntament d’Oliva, abans d’eixes dates, s’haurà d’aconseguir el permís de la CHJ per a la construcció del pont i els estudis pertinents d’inundabilitat dins del Patricova que donen llum verda a l’inici del projecte.

“Per nosaltres es tracta d’un projecte prioritari per al desenvolupament de la nostra ciutat. Oliva té una mancança de connexions i accessos. Per això volem que aquest projecte puga servir en una 2a fase per desenvolupar un nou accés entre el poble i la platja a través del camí Terranova” assenyalava la vicealcaldessa, Ana Morell.

Per la seua banda, el regidor de Planejament Urbanístic, Miguel Monzonís ha explicat que “estem fent un nou disseny territorial que puga acabar amb l’aïllament que pateix Oliva en matèria de connexions des de fa molts anys. En tan sols sis mesos al govern local s’ha aconseguit el nou accés sud d’Oliva i el desbloqueig definitiu d’aquest projecte”.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La última obra de Escena Erasmus llega a Gandia

El proyecto teatral europeo Escena Erasmus de la Universitat de València, en el que colabora la Diputació...

Las actividades culturales y deportivas en el Real de...

Como cada semana, el Real de Gandia cuenta con una gran agenda de actividades culturales y deportivas...

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...