11.7 C
Gandia
/ 17 enero 2022

El Polígon Hort de Lloret de L’Alqueria de la Comtessa ja compta amb càmeres de seguretat

El Polígon Hort de Lloret de L’Alqueria de la Comtessa ja compta amb càmeres de seguretat

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha dut a terme una sèrie de millores i dotacions de serveis al polígon industrial hort de Lloret amb l’ajuda de les subvencions de L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), una entitat de dret públic integrada al sector públic instrumental de la Generalitat. 

Amb l’ajuda, s’ha renovat l’enllumenat públic mitjançant lluminàries LED, s’han instal·lat hidratants d’incendis i s’han col·locat càmeres de seguretat. La subvenció rebuda és de 61.660,48 euros, i l’import final del projecte és de 74.586,29 euros.

En el cas de les lluminàries, amb les LED s’aconsegueix una millora de l’eficiència energètica, s’estalvia amb el mateix nivell d’il·luminació. Els hidratants d’incendis són dispositius dissenyats per subministrar gran quantitat d’aigua en poc temps.

L’objectiu de les càmeres de vídeo vigilància és augmentar la seguretat en aquest lloc ja que hi ha hagut robatoris de gasoil dels camions i vehicles aparcats en la zona. Aquestes càmeres estan situades en av. del País Valencià, av. de la Pedrera, c/ Llevant, c/ Camí Vell d’Oliva i c/ Pedregals.

Per a l’alcalde, Voro Femenia, “aquesta inversió permet la millora, modernització i dotació de infraestructures i serveis en el polígon de la nostra localitat. Mesures que sens dubte milloraran la qualitat i seguretat d’aquesta zona. Aspectes fonamentals per a la vida dels residents del poble”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS