Torna el Festival de Poesia d’Oliva presenta amb uns convidats d’excepció

0
Torna el Festival de Poesia d’Oliva presenta amb uns convidats d’excepció

La Poefesta Oliva és celebra el pròxim divendres 20 de novembre a les 20.00 hores al Centre Polivalent. L’organització de la Poefesta està treballant perquè el públic puga assistir de manera segura, amb un aforament limitat i garantint totes les mesures de protecció.

Com sempre, l’accés serà lliure i gratuït, però les restriccions que implica la Covid-19 fan indispensable l’adquisició d’entrades anticipades per poder controlar l’aforament. Ja estan disponibles les invitacions al portal www.inscribirme.com/poefesta.

D’altra banda, caldrà seguir els protocols previstos per l’organització: obligatòriament, el públic haurà d’utilitzar la mascareta, desinfectar-se les mans a l’entrada amb gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat amb la resta d’assistents. L’obertura de portes es realitzarà a les 19.15 hores, i el seu tancament, a les 19.55 hores.

“Amb els anys, Oliva s’ha convertit en l’epicentre de la poesia al nostre territori. Hem aconseguit fer del nostre festival un esdeveniment massiu. Per això hem preparat una edició garantint les màximes mesures de seguretat perquè pugueu gaudir, un any més, d’aquesta festa de la paraula que cada any inunda de versos els carrers d’Oliva”, apunten els responsables, el regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca, i la creadora del certamen, Àngels Gregori.

Pel que fa als convidats d’enguany, Llorca i Gregori han destacat que la tria de poetes s’ha fet tenint en compte la impossibilitat de desplaçaments internacionals, apostant així per reconeguts autors de territoris propers. Des de Barcelona, les poetes Anna Aguilar-Amat i Blanca Llum Vidal; Ben Clark, d’origen britànic i procedent de les Balears; el jove tarragoní Adrià Targa, recent guanyador del Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia de Burjassot; Susanna Lliberós, poeta i periodista; l’escriptor i periodista Fernando Delgado i el veterà Josep Piera. A més a més, un convidat de luxe posarà la nota musical a l’espectacle.

Són, en paraules de Gregori, “set poetes d’alt voltatge i un artista estel·lar que protagonitzaran una edició en la qual més que mai necessitem la poesia”. Per la seua banda, el regidor de Cultura ha reivindicat el Festival de Poesia d’Oliva com “un esdeveniment cultural extraordinari i amb molt de nivell que mereix el suport institucional, social i econòmic de la ciutat.”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre