sábado, 30 septiembre, 2023

Bellreguard manté el període de pagament a proveïdors en 15 dies

El termini d’abonament de factures s’ha reduït dràsticament des de l’any 2015, quan era de 92,2 dies.

Bellreguard manté el període de pagament a proveïdors en nivells òptims, per baix dels 15 dies. La mitjana es va quedar en els 14,55 dies l’any 2019, menys de la sexta part dels 92,2 dies de l’any 2015.

L’Ajuntament de Bellreguard va contindre durant l’any 2019 el període de pagament a proveïdors en nivells òptims, amb una mitjana anual inferior als 15 dies. Es consolida, així, l’acurtament dels terminis de pagament de factures materialitzat durant els darrers anys.

Cal recordar que només quatre anys enrere, el 2015, el període mitjà de pagament a proveïdors es situava en els 92,2 dies, multiplicant per més de 6 el registrat el 2019.

Al llarg de l’any passat, el Període Mitjà de Pagament (PMP) va oscil·lar entre els 10,68 i els 17,82 dies, deixant una mitjana anual del 14,55.

La reducció i la contenció de l’índex del PMP és fruit, segons el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Joan Marco, de “les polítiques dutes a terme des de l’any 2015, que han fixat com a prioritat aquesta qüestió, dotant de recursos humans i materials al departament econòmic de l’Ajuntament”.

“Això, unit a l’esforç dels tècnics de l’àrea i a la millora de les finances municipals gràcies a la gestió realitzada, dóna com a resultat una major tranquil·litat dels proveïdors amb terminis cada vegada més curts en l’abonament de les factures”, ha afegit.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...