martes, junio 18, 2024

El Pla Resistir arriba a Tavernes per ajudar als autònoms i pimes afectats

El Pla Resistir arriba a Tavernes per ajudar als autònoms i pimes afectats

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ja s’ha adherit oficialment al Pla Resisitir de la Generalitat Valenciana. Aquesta acció farà que el municipi reba un total de 400.982 € per a donar suport económic als sectors més perjudicats per la pandèmia.

El total de les ajudes del Pla Resistir prové de la Generalitat Valenciana en un 65,5 %, el 22,5 % l’aporta la Diputació de València i el consistori assumeix el 15 %. En el cas de Tavernes, el propi ajuntament realitzarà una aportació pròpia de 60.000 €.

Els treballadors autònoms i les microempreses amb un màxim de 10 treballadores seran els que podran rebre aquesta ajuda directa de 2.000 € per autònom, més un increment addicional de 200 € per treballador donat d’alta a la Seguretat Social.

- Publicidad -

Sergi González, alcalde de Tavernes, ha assegurat que «estarem al costat de les pimes i autònoms de Tavernes que s’han vist més afectats per la pandèmia perquè ningú es quede arrere. Les ajudes del Pla Resistir arribaran a moltes famílies que malauradament no poden obrir els seus negocis o tenen moltes limitacions».

L’ajuntament valler va posar en maxa una oficina d’atenció especialitzada dins del Departament de Foment Local per tal de gestionar les sol·licituds de la línea d’ajudes Parèntesi. Per a qualsevol dubte, es pot telefonar al mòbil 673 689 826 o escriure al correu electrònic ajudesparentesis@tavernes.org.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que «el consistori vol donar una resposta ràpida per a gestionar les ajudess com més prompte millor. Ja estem preparant les bases reguladores i pròximament s’informarà amb detall del contingut i del procés de sol·licitud».

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Las actividades culturales y deportivas en el Real de...

Como cada semana, el Real de Gandia cuenta con una gran agenda de actividades culturales y deportivas...

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...

Escoleta de verano Miramar 2024: del 24 de junio...

Un año más el Ayuntamiento de Miramar pone al servicio de la ciudadanía la Escoleta de Verano....