miércoles, abril 24, 2024

Top 3

en portada

L’Alqueria de la Comtessa obri la piscina municipal: horaris i preus d’abonaments

- Publicidad -

Aquest dissabte, 18 de juny, l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa obrirà la piscina municipal a les 11:30 hores. 

Tots els interessats podran gaudir aquest estiu d’un refrescant bany fins a principis de setembre amb un horari de 11:30 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:30 hores de dilluns a diumenge.

El recinte compta amb una piscina infantil, una piscina de natació, edifici amb vestuaris, dutxes, espai per a socorristes, infermeria i zones verdes.  Per a poder acudir serà necessari abonar-se en l’Ajuntament o en el poliesportiu. Hi ha dos opcions: carnet del poliesportiu o bonos de piscina. 

Els preus per als residents del municipi són:

  • Xiquets: 25 euros.
  • Adults: 35 euros.
  • Families: 50 euros.
  • Jubilats: gratis.

Els preus per als no empadronats són:

  • Xiquets: 55 euros (menors de 14 anys).
  • Adults: 70 euros.
  • Famílies: 100 euros.
  • Jubilats (majors de 65 anys): 40 euros.

A mes a més, també es pot accedir amb un pase diari per 3 € per als xiquets i 3,5 € per als adults. D’altra banda, s’ofereix un bono de 5 dies amb un preu de 12 € per als xiquets i 15 € per als majors. Un altra opció és el bono de 10 entrades: 24€ xiquets i 30 € adults.

Per a acreditar la condició de veí resident en el municipi cal aportar: certificat d’empadronament amb una antiguitat d’almenys sis mesos i l’últim rebut de l’IBI de naturalesa urbana pagat en el municipi de l’Alqueria de la Comtessa. A més, la tarifa familiar comprendrà els següents membres de la unitat familiar: pare, mare i fills menors de 30 anys.

Aquelles persones que ja tenen el carnet de l’any passat no tenen que renovar, ja que es renova automàticament si el pagament està domiciliat al banc. En cas de voler cancel·lar el carnet tenen fins al 27 de juny per fer-ho. 

Per altra banda, amb la segona opció els interessats en anar a la piscina poden pagar: una entrada diària per 3 euros els xiquets i 3,5 euros els adults; un bono de 5 entrades per 12 euros els xiquets i 15 euros els adults; i un bono de 10 entrades per 24 euros xiquets i 30 euros adults. Aquests bonos no tenen caducitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

ACTUALIDAD