26.4 C
Gandia
/ 5 agosto 2021

Oliva comença amb la remodelación de la zona infantil al Sector 15

Oliva comença amb la remodelación de la zona infantil al Sector 15


Ja està en marxa el projecte de remodelació integral de la zona infantil al Sector 15. Es tracta d’un parc infantil en el qual no s’havia actuat des de la seua posada en funcionament i que nessite de forma urgent una reforma integral. Es van reunir ahir, dijous 13 d’agost, Ana Morell, vicealcaldessa, Miguel Monzonís, regidor de Parcs i Jardins i Manuel Muñoz, president de l’Associació de Veïns del Sector 15.

Ana Morell va explicar que “seguint la línia de treball fa uns mesos al parc del conservatori del matei sector, volem apostar per una nova tipologia de jocs més actuals, atractius i divertits per als nostres xiquets i xiquetes”.

A més, hi haurà una ampliació, donat que el Sector 15 de la ciutat és una zona residencial on viu molta gent jove amb xiquets menuts i són usuaris potencials d’aquest tipus d’instal·lacions.

“La idea és ampliar el parc a la vegada que es desallotja la zona transitable del passeig, recuperar la zona central a banda d’incrementar la superfície total de jocs en més de 40 m² addicionals”, va assenyalar Miguel Monzonís.

Per altra banda, Manolo Muñoz ha comentat que “es tracta d’un gran projecte, necessari per al barri, ja que hi ha gran concentració de xiquets menuts que necessiten aquests espais lúdics, de manera que agraeix tota la feina de l’Ajuntament en aquesta aposta per Sector 15”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS