domingo, mayo 19, 2024

Solta del paràsit depredador del cotonet a Oliva

Solta del paràsit depredador del cotonet a Oliva

El regidor d’Agricultura, Miquel Doménech, ha acompanyat a Maribel Deval, tècnica responsable de Sanitat Vegetal, departament que depén de la Conselleria d’Agricultura, a visitar les parcel·les afectades pel cotonet on, quatre setmanes abans, es va realitzar la solta del parasitoide anagyrus. La intenció de la solta és fer front a aquesta plaga que causa un greu deteriorament dels cítrics afectats.

A la visita han assistit també el propietari d’una de les parcel·les i el regidor d’Agricultura de Tavernes de la Valldigna, Vicent Enguix, que s’ha interessat per les polítiques de lluita integrada contra les plagues del camp que està aplicant l’Ajuntament d’Oliva.

Imatges: Oliva.es

El regidor Miquel Doménech ha aprofitat la visita de la tècnica de conselleria per consultar amb ella la viabilitat d’instal·lar un insectari en el terme municipal d’Oliva. «Després de les visites als insectaris de Silla i Almassora, vam constatar que serien de gran utilitat per als agricultors del nostre municipi i estem estudiant la viabilitat d’instal·lar-ne un en el nostre terme amb la col·laboració d’un agricultor», ha assegurat el regidor.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...

Ganadores Fira del Cremaet Xeraco 2024:

La Fira del Cremaet i Esmorçar de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con una...

III Fiescrem de Xeraco: la programación

La Fira del Esmorçar i el Cremaet de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con...