sábado, mayo 25, 2024

Oliva paga als proveïdors en temps rècord

Oliva paga als proveïdors en temps rècord

El Ajuntament d’Oliva ha donat a conéixer les xifres de pagament corresponent al segon trimestre del any. La regidora d’Hisenda d’Oliva, Ana Morell, ha remarcat que s’està pagant en temps rècord a les xicotetes i mitjanes empreses que treballen amb el consistori municipal.

La llei marca un màxim de 30 dies per pagar a les empreses i proveïdors que facturen al consistori. Oliva ha aconseguit reduir aquest temps a una mitja de 10,82 dies en el segon trimestre d’aquest any 2020. Les factures han ascendit a més de dos milions d’euros. Algunes d’elles s’han pagat abans dels 7 dies.

La regidora d’Hisenda, Ana Morell, ha afirmat: «Des d’Hisenda apostàrem per reduir els períodes de pagament a empreses y autònoms amb què treballa l’ajuntament». Ademés, es mostra satisfeta perque «aquestes mesures han donat els resultats esperats».

- Publicidad -

Aquestes dades s’han donat a conèxier gràcies a l’obligació de les administracions públiques que han de calcular i publicar el seu període de pagament. La finalitat d’aquesta publicació es garantir la transparència i que els ciutadans i proveïdors coneguen si el seu ajuntament complix el pagament de les factures previst en la normativa actual al voltant de la morositat.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...